CELEBRITIES

Η Amber Heard εκπλήρωσε την ερωτική φαντασίωση του Elon Musk κι εκείνος την «έκανε βούκινο»

© 2023 Susan Walsh, File/AP Images

O Elon Musk βλέπει τους πάντες ως προϊόντα, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι διαφορετικό. Προϊόντα και όχι ανθρώπους με συναισθήματα που μπορεί να νιώθουν ότι εκτίθενται ή ότι πληγώνονται. Αυτό είναι ένα πρώτο συμπέρασμα που μπορεί να βγει από τα πρώτα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τη βιογραφία του Elon Musk, CEO της Tesla και του X/Twitter που υπέγραψε ο Walter Isaacson και που φέρει το όνομα του μεγιστάνα της τεχνολογίας.

Ανάμεσα σε αυτές είναι ότι εκείνος και η Grimes απέκτησαν κρυφά και τρίτο παιδί μαζί που πήρε το όνομα Techno “Tau” Mechanicus. Αυτό δεν είναι κάποια ενοχλητική αποκάλυψη είναι μάλλον μία συνεπής στάση «βασανισμού» του Elon Musk προς τα παιδιά του που ονοματίζει όσο πιο περίεργα γίνεται.

Οι γραμμές όμως της βιογραφίας που ισχυρίζονται ότι ο Elon Musk έδειχνε μία φωτογραφία της Grimes που τραβήχτηκε την ώρα που έκανε καισαρική τομή σε στενούς φίλους και την οικογένειά τους, συμπεριλαμβανόμενων του μπαμπά της και των αδελφών της. «Δεν είχε ιδέα γιατί ήμουν αναστατωμένη», έλεγε η Grimes στον συγγραφέα της βιογραφίας. Γι’ αυτό σου λέω, ο Elon Musk δεν μπορεί να διανοηθεί ότι οι άνθρωποι μπορεί και να έχουν συναισθήματα.

Μία εντελώς αχρείαστη αποκάλυψη στη βιογραφία του συγγραφέα που παρακολούθησε στενά τη ζωή του Elon Musk για 3 χρόνια αφορούσε την Amber Heard. Η αντίδραση του Elon Musk απέναντι σε αυτή την αποκάλυψη μαρτυρά και πάλι έλλειψη ενσυναίσθησης.

Στην βιογραφία αναφέρεται ένα περιστατικό που έγινε το 2017, την εποχή που ο Musk ήταν ζευγάρι με την Amber Heard. Τότε είχε επισκεφθεί τα γυρίσματα της ταινίας Aquaman στην Αυστραλία και εντόπισε την ομοιότητα της ηθοποιού με τη Mercy, τον αγαπημένο του χαρακτήρα από το video game Overwatch. Ζήτησε από την ηθοποιό να μεταμφιεστεί σε εκείνη κι η Amber Heard δεν το αρνήθηκε.

«Πέρασε δύο μήνες σχεδιάζοντας και αναθέτοντας τη δημιουργία της στολής που την κάλυπτε από την κορφή ως τα νύχια ώστε να κάνει role play για εκείνον», γράφει ο Walter Isaacson στη βιογραφία του Elon Musk που υπογράφει και που μόλις κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ. Κι εντάξει, πες, αυτός το έγραψε, ο Elon Musk γιατί να το επιβεβαιώσει;

Ναι καλά ακούς, όχι απλώς το επιβεβαίωσε μέσω του X/Twitter αλλά μοιράστηκε και μία φωτογραφία της Amber Heard με τη στολή της.

«Όντως ντύθηκε σαν τη Mercy. Ήταν τέλειο» έγραψε την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου στην πλατφόρμα που διευθύνει ο Elon Mask. Σε άλλη ανάρτηση μοιράστηκε μία φωτογραφία της Amber Heard. Η ηθοποιός φορά τη στολή και κοιτάζει την κάμερα. Δεν ξέρω αν έδωσε την έγκρισή της για να κάνει αυτή η φωτογραφία τον γύρο του διαδικτύου αλλά ο Elon Musk πήγε τη λέξη «άβολο» σε άλλο επίπεδο.

Ο Elon Musk μάλλον θεωρεί τις φωτογραφίες του, ακόμα κι αν αποτυπώνουν άλλους ανθρώπους σε εντελώς προσωπικές στιγμές, ιδιοκτησία του. Όπως θεωρεί κι οτιδήποτε μπορεί να σκεφτεί, να αποκτήσει, να έχει κοντά του για λίγο ή πολύ, μάλλον, ακόμα κι αν αυτό το κάτι είναι άνθρωπος. Κάπως έτσι μόνο δικαιολογείται ότι μετά την αποκάλυψη για τη φωτογραφία της Grimes κατά τη διάρκεια επέμβασης, θεώρησε ok να μοιραστείκαι τη φωτογραφία μίας πρώην συντρόφου του την ώρα που εκπλήρωνε την ερωτική του φαντασίωση.

«Μάλλον είναι περιττό να το πω, αλλά το γεγονός ότι ο Elon Musk κάνει tweet με την Amber Heard με κοστούμι έτσι ώστε να βγαίνουν τα μάτια των παράξενων θαυμαστών του είναι γ@@@@@@@ αηδιαστικό», έγραψε ένας χρήστης του X/ Twitter αντιδρώντας στη δημοσίευση. «Το ότι μοιράστηκε ο Elon Musk αυτή τη φωτογραφία της Amber Heard προκαλεί αποστροφή», συμπλήρωσε κάποιος άλλος ε και πιάνεις το κλίμα γενικής κατακραυγής απέναντι στο οποίο είμαι σίγουρη ότι παραμένει αδιάφορος.