FIT LIKE A PRO

Πλαϊνά παχάκια: 5 δυναμικές ασκήσεις για να εξαφανίσεις το λίπος από τη μέση σου

Η guest fitness expert του LadyLike, Μυρτώ Καλογεροπούλου σού δείχνει αυτή την εβδομάδα τις 5 δυναμικές ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να εξαφανίσεις τα πλαϊνά παχάκια της μέσης. Αν θέλεις να αποκτήσεις πιο αδύνατη μέση, τότε πάτα play στο παρακάτω video και καλή προπόνηση!

 

Ακολουθώντας αυτό το workout τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα, θα καταφέρεις να μειώσεις αισθητά τα πλαϊνά παχάκια της μέσης σου πολύ σύντομα.

Πλαϊνά παχάκια: 5 δυναμικές ασκήσεις για να εξαφανίσεις το λίπος από τη μέση σου

Οι ασκήσεις αναλυτικά, για να τις εκτελέσεις Like A Pro

  • Άσκηση 1: Στηρίξου στον αγκώνα, τοποθέτησε το ένα πόδι πάνω από το άλλο, ώστε να έρθεις στη θέση «πλαϊνή σανίδα». Βεβαιώσου ότι ο αγκώνας βρίσκεται ακριβώς κάτω από τον ώμο σου και ότι η λεκάνη σου είναι ευθυγραμμισμένη. Δεν θα πρέπει να γέρνει δηλαδή πίσω ή μπροστά. Ανεβοκατέβασε τη λεκάνη σου, ενώ το ελεύθερο χέρι σου κοιτάζει τεντωμένο προς το ταβάνι.
  • Άσκηση 2: Στηρίξου στη λεκάνη, με τα πόδια σου λυγισμένα σε ορθή γωνία. Η μέση και η σπονδυλική σου στήλη θα πρέπει να είναι στρογγυλεμένες και τα χέρια σου να βρίσκονται μπροστά από το στήθος τεντωμένα. Στρίψε τον κορμό σου δεξιά και αριστερά, από τον θώρακα και πάνω.
  • Άσκηση 3: Τοποθέτησε το σώμα σου σε θέση σανίδα, στηρίζοντας το βάρος σου στους αγκώνες. Τέντωσε τα πόδια σου και διατηρώντας το σώμα παράλληλα με το έδαφος, άρχισε να κινείς τη λεκάνη δεξιά και αριστερά σαν να σχηματίζεις ένα ουράνιο τόξο.
  • Άσκηση 4: Ξάπλωσε μπρούμυτα με τα χέρια κάτω από το μέτωπο. Σήκωσε ελάχιστα από το στρώμα τον θώρακα μαζί με τους αγκώνες και κάνοντας μια κάμψη προς τα δεξιά, ξεδίπλωσε το δεξί σου χέρι, λύγισε το αριστερό σου πόδι και προσπάθησε να αγγίξεις τη φτέρνα. Γύρνα ξανά στο κέντρο και άλλαξε κάμψη, προσπαθώντας να αγγίξεις το αντίθετο πόδι.
  • Άσκηση 5: Ξάπλωσε στο πλάι με τα πόδια τεντωμένα. Τεντωμένα θα πρέπει να είναι και τα χέρια σου το ένα πάνω από το άλλο. Ανασήκωσε λίγο τα πόδια και τον κορμό προς τα πόδια σαν να ήθελες να αγγίξεις τα πέλματά σου. Εκπνέοντας, επιστρέφεις στην αρχική σου θέση.

Δες εδώ το προηγούμενο Fit Like A Pro workout της Μυρτώς Καλογεροπούλου: