VIVIANE' S BEAUTY TALKS

Έχεις curtain bangs; Σου δείχνουμε 3 διαφορετικούς τρόπους για να τις χτενίσεις

Είναι μέσα στα top #3 hair trends όσον αφορά το κούρεμα τα τελευταία χρόνια. Τις ζητάς ως curtain bangs και στην ουσία είναι μακριές, βαθιές αφέλειες, που θυμίζουν τις εμβληματικές αφέλειες της Brigitte Bardot. Xωρίζονται στο κέντρο και πέφτουν στα πλάγια πλαισιώνοντας όμορφα το πρόσωπο, δίνοντας παράλληλα μία φυσική κίνηση στα μαλλιά. Προσωπικά, απλά, τις λατρεύω.

Ιδανική αλλαγή, αν θέλεις να ανανεώσεις το hair look σου, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξεις όλο σου το κούρεμα ή να κόψεις αρκετό μήκος από τα μαλλιά σου, ενώ εξίσου σημαντικό είναι πως ταιριάζουν σε όλα τα σχήματα προσώπου και τύπους μαλλιών, δημιουργώντας ένα διαφορετικό στιλ – χαρακτήρα κάθε φορά, προσαρμοσμένο στην κάθε γυναίκα.

Κι ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που κόβω curtain bangs στα μαλλιά μου, ίσως η μεγαλύτερη δυσκολία – πρόκληση που αντιμετωπίζω (ψέματα δεν θα πω) αφορά το καθημερινό χτένισμά τους. Ποια βούρτσα χρησιμοποιείς; Πώς πρέπει να κρατάς το πιστολάκι; Με ποια κατεύθυνση πρέπει να τις χτενίζεις; Η hairstylist, Ιωάννα Μεθενίτη μού έκανε εντατικά μαθήματα και μου έδειξε όχι έναν αλλά τρεις διαφορετικούς τρόπους να χτενίζω σωστά τις curtain bangs μου. Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστείς μία στρογγυλή βούρτσα κι ένα πιστολάκι. Για τα υπόλοιπα απλά πάτα play στο παρακάτω video και ακολούθησε τα steps.

Κι αν το χτένισμα της Brigitte Bardot δηλαδή οι curtain bangs είναι ξεκάθαρα μέσα στα #hairgoals σου, αλλά δεν το έχεις πάρει ακόμη απόφαση, πριν κάμποσο καιρό είχαμε αναφέρει 3 βασικά πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν τις δοκιμάσεις στα μαλλιά σου, αλλά και ένα έξυπνο κόλπο για να δεις αν σου πηγαίνουν χωρίς να χρειαστεί να κόψεις πραγματικά τα μαλλιά σου.

Περιμένουμε τα σχόλια και τις εντυπώσεις σου στο Instagram του LadyLike!