VIVIANE' S BEAUTY TALKS

Eye patches: Τα καλύτερα της αγοράς για ξεκούραστο βλέμμα

Ladylike.gr / Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου Watkinson

Είμαι η Βιβή κι αν έπρεπε με κάτι να παρομοιάσω τα eye patches, αυτό θα ήταν η κρύα μπύρα το κατακαλόκαιρο. Τόσο δροσιστικά και αναζωογονητικά, που οριακά σου γίνονται εμμονή, πόσο μάλλον τώρα που είμαστε καραντίνα και α)δεν κοιμόμαστε πάντα καλά, β)περνάμε- τουλάχιστον εγώ- τις περισσότερες ώρες της ζωής μου μπροστά σε οθόνες (κινητό, υπολογιστής, τηλεόραση κλπ).

Και αλήθεια, τα eye patches είναι ό,τι πιο γρήγορο και αποτελεσματικό υπάρχει αυτή τη στιγμή για τα κουρασμένα μάτια μου/ σου/ μας. Κι αυτό δεν το λέω μόνο εγώ, αλλά και πολλές διάσημες κυρίες που ορκίζονται σε αυτά.

Τι είναι τα eye patches;

Στην ουσία πρόκειται για μικρές υφασμάτινες μάσκες, ειδικά σχεδιασμένες για την περιοχή των ματιών. Έχουν υψηλή συγκέντρωση καταπραϋντικών, ενυδατικών και επανορθωτικών συστατικών που καταπραΰνουν, ενυδατώνουν και αναζωογονούν την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, ενώ παράλληλα έχουν κι αντιφλεγμονώδη δράση.

Πότε και πώς χρησιμοποιείς;

Εφάρμοσέ τα eye patches σε καθαρή επιδερμίδα, μία έως και τρεις φορές την εβδομάδα (ανάλογα με τις οδηγίες). Χρησιμοποίησε ένα patch για κάθε μάτι και τοποθέτησέ το κάτω από την περιοχή των ματιών. (Μπορείς να τοποθετήσεις την τριγωνική άκρη, στην περιοχή κάτω από την εσωτερική γωνία του ματιού και την στρογγυλή άκρη, κάτω από την εξωτερική γωνία του ματιού). Άφησε για τουλάχιστον 10 λεπτά (ανάλογα με τις οδηγίες μπορείς κάποιες να τις αφήσεις ακόμη και όλο το βράδυ) και αφαίρεσέ τη αργά από τις άκρες, κάνοντας στη συνέχεια απαλό μασάζ με τον ορό που έχει απομείνει στην επιδερμίδα.

Ladylike.gr / Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου Watkinson

Shiseido Vital Perfection Uplifting And Firming Express Eye Mask
SEPHORA.GR

Shiseido Vital Perfection Uplifting And Firming Express Eye Mask

Τα απαλά υφασμάτινα patches περιλαμβάνουν και τις τέσσερις τεχνολογίες της Uplifting and Firming Eye Cream (ReNeura Technology++™ για άμεσα αντιγηραντικά αποτελέσματα) και περιέχουν ρετινόλη (Βιταμίνη A) που έχει αντιρυτιδικές ιδιότητες. Ο εγκεκριμένος σχεδιασμός τους είναι το αποτέλεσμα εκατοντάδων τεστ όσον αφορά την εφαρμογή στο πρόσωπο. Καλύπτοντας την περιοχή κάτω από τα μάτια, τις εξωτερικές γωνίες, τους κροτάφους και τα άνω ζυγωματικά, η κάθε μάσκα αντιμετωπίζει ένα μεγάλο εύρος ανησυχιών όπως μαύρους κύκλους, λεπτές γραμμές και ρυτίδες και την λείανση της επιδερμίδας στα ζυγωματικά. Πιο σφριγηλή και πιο λαμπερή επιδερμίδα, σε μόλις 1 εφαρμογή.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
5-pcs1.jpg
SEPHORA.GR

Patchology FlashPatch® Rejuvenating Eye Gels

Με καφεΐνη που βελτιώνει την μικροκυκλοφορία για πιο λαμπερή και λιγότερο πρησμένη επιδερμίδα, υδρολυμένο κολλαγόνο που συμβάλλει στην ενυδάτωση της επιδερμίδας, την ελαστικότητα, την υφή και την πυκνότητα και άλλα βασικά συστατικά (όπως το υαλουρονικό νάτριο, η centella asiatica κλπ) αυτές οι βιοδιασπώμενες μάσκες ματιών χαρίζουν καταπράυνση, ανακούφιση και αναζωογόνηση μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, φωτίζοντας την περιοχή κάτω από τα μάτια χάρη στο κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας HydraSurge5 Moisture System της Patchology.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
10-841c85047dd4c290494771e3c7e9571c.jpg
ATTICADPS.GR

Estée LauderAdvanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask

H μόνη μάσκα ματιών που είναι εμπλουτισμένη με τεχνολογία Advanced Night Repair. Εμπλουτίζει την επιδερμίδα με έντονη συγκέντρωση των αποδεδειγμένων μας καταπραϋντικών, ενυδατικών και επανορθωτικών ChronoluxCB™ συστατικών. Άμεσα, η περιοχή των ματιών σας αποκτά δροσερή και αναζωογονημένη αίσθηση, ενώ σε μόλις 10 λεπτά, η περιοχή των ματιών δείχνει πιο ξεκούραστη και ανανεωμένη και οι λεπτές γραμμές γεμίζουν καθώς η επιδερμίδα αποκτά πλούσια ενυδάτωση και λαμπερή όψη.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
5202888262500.jpg
PHARM24.GR

Frezyderm Revitalization Hydrogel Eye Patch

Αναζωογονητική μάσκα ματιών υδρογέλης για το κουρασμένο και ευαίσθητο δέρμα της περιοχής κάτω από τα μάτια με ευχάριστη αίσθηση δροσιάς. Η καινοτόμα σύνθεσή της εξασφαλίζει ελεγχόμενη απελευθέρωση των ενεργών συστατικών για μέγιστη διάρκεια δράσης και αποτελεσματικότητα. Επαναφέρει και ανανεώνει το δέρμα, ενυδατώνει για 8 ώρες, λειαίνει πρώτες ρυτίδες & λεπτές γραμμές και το βλέμμα δείχνει πιο φωτεινό και ξεκούραστο.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Garnier Eye Tissue Mask
GALERIEDEBEAUTE.GR

Garnier Eye Tissue Mask

Υφασμάτινη μάσκα ματιών κατάλληλη για την θαμπή και κουρασμένη επιδερμίδα στην περιοχή των ματιών. Εμπλουτισμένη με Χυμό πορτοκαλιού και Υαλουρονικό Οξύ, αφήνει την περιοχή κάτω απο τα μάτια ενυδατωμένη και με πιο ανανεωμένη, λαμπερή και φρέσκια όψη.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Ladylike.gr / Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου Watkinson