TO THE POINTE

Ασκήσεις για express κάψιμο λίπους (όσο είσαι σε καραντίνα)

https://www.instagram.com/dimitra_zachop/

Βρίσκεσαι όπως όλες μας σε καραντίνα και φυσικά #ΜένειςΣπίτι. Γιατί αυτό πρέπει να κάνεις για να προστατέψεις τον εαυτό σου, την οικογένειά σου, τις ευπαθείς ομάδες, τον συνάνθρωπό σου.

Αν, λοιπόν, όλες αυτές τις ημέρες το έχεις ρίξει στο φαγητό και έχεις ήδη δει τον δείκτη της ζυγαριάς σου να ανεβαίνει επικίνδυνα, εδώ είμαι εγώ. Είμαι εδώ για να σου δείξω τις ασκήσεις για express κάψιμο λίπους.

Ναι, είναι αλήθεια πως όλο αυτό το διάστημα δεν έχω σταματήσει να γυμνάζομαι. Κάνω καθημερινά ασκήσεις για κάθε πιθανό μέρος του σώματός μου (μπορείς να βρεις πολλά workouts και στο blog μου εδώ στο Ladylike ”To The Pointe”). Και αυτό γιατί πέραν του ότι η άσκηση με βοηθά να διατηρώ το σώμα μου, με βοηθά και στην ψυχολογία μου.

Προσέχω τι τρώω και φροντίζω να γυμνάζομαι έστω για μία ωρίτσα κάθε μέρα, μέσα στο σπίτι. Αν θέλεις να με ακολουθήσεις, πάτα play στο παρακάτω video που ανέβασα στο προσωπικό μου προφίλ στο Instagram και ακολούθησε προσεκτικά τις ασκήσεις που σου δείχνω:

Οι ασκήσεις αυτές είναι αρκετά δυναμικές και θα σε βοηθήσουν να κάψεις σε χρόνο express το λίπος. Κάνε 10 επαναλήψεις σε κάθε άσκηση και επανάλαβε 3 φορές όλο το πρόγραμμα. Καλή επιτυχία και υπομονή!

Love,

Δήμητρα