BEEN THERE DONE THAT

Αμέρικαν Μπαρ, τριχωτές μασχάλες και χρυσά καλαμαράκια. Guest o metal chef Νίκος Θωμάς

24 Media

Την εβδομάδα που πέρασε κλάψαμε με Friends, είπαμε πολλά για τρίχες, αρχίσαμε τις διακοπογκρίνιες μας. Ο Νίκος Θωμάς πάλι μαγείρευε συνέχεια.

Είναι ο μήνας του Pride. Και μην αρχίσετε τα ναι- γιατί- κάνουν- πορεία- μόνο- οι gay- και- όχι- και- οι- straight. Η Hilary Clinton το έθεσε ολόσωστα.

Οργανωμένο έγκλημα και η Αθήνα έγινε Βαλτιμόρη ζώντας το δικό της The Wire (που έγινε 19 χρονών κι αν δεν το έχετε δει, να το δείτε οπωσδήποτε).

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου είπε κάτι τρίχες, ξεσηκώθηκε ο κόσμος και αυτά τα τρία στιγμιότυπα είναι που πρέπει να κρατήσεις. Το IGTV του Παύλου Χάππιλου, το τόσο αστείο IGTV του Θωμά Ζάμπρα και την -για μια ακόμα φορά- υποδειγματική στάση της Φαίης Σκορδά. 

Είδαμε το reunion των Friends, πλαντάξαμε στο κλάμα και ό,τι και να λέτε οι Αμερικανοί είναι αφεντικά στο πώς κάνεις τηλεόραση (και τηλεθέαση).

Τα νέα Samsung Galaxy S21 5G είναι απλά epic. Με λειτουργίες όπως το Vlogger’s View, το (μαγικό) Single Take που τραβάει ταυτόχρονα και βίντεο και φωτογραφίες, τα 8Κ video, την μπαταρία τους (δεν θα σας σβήσουν την πιο λάθος στιγμή), το Space Zoom, την Προβολή Σκηνοθέτη και την ειδική Λειτουργία Νύχτα, είναι σαν να έχεις συνέχεια μαζί σου ένα ταλαντούχο crew φωτογράφων και videographers. O Χρήστος Χατζηϊωάννου μου εξήγησε που θα τα χρησιμοποιήσει (hint: πολύ φαγητό και μωρά και λίγη Χρυσή Κρήτης).

Οι διακοπές είναι εδώ, πολλές τιμές ξενοδοχείων ακριβότερες από πέρυσι (σας βλέπουμε ε) και πολλές και οι γκρίνιες για τα υπερτιμημένα καλαμαράκια της Μυκόνου. Unpopular opinion: Μην πας στη Μύκονο. Φάε καλαμαράκια σε ένα άλλο από τα 200 νησιά μας. Εκτός αν ανεβάζεις εξίσου εκνευρισμένος που δεν μπορείς να την αποκτήσεις μια Lamborghini και μια συλλεκτική Hermes τσάντα.

Guest o Νίκος Θωμάς

Ο Νίκος Θωμάς είναι οικείος τηλεοπτικά λόγω του MasterChef και του Cook Beef, αλλά ίσως τον έχεις δει και περιμένοντας στο πεζοδρόμιο του εστιατορίου του, Simul, για να κάτσεις σε ένα τραπέζι και να φας τον απίστευτο κόκκορα με τραχανά και αρσενικό Νάξου. Μας είπε και πολλά που δεν ξέρεις για:

-Τα νεανικά χρόνια στη Σπάρτη με τα μπλε μαλλιά, τα BMX και τα νοσοκομεία

-Την εποχή που ήταν drummer των metalcore Dark Star και έκαναν τουρ με βανάκι

-Την πρώτη κουζίνα που μαγείρεψε στα Hooters

-Tην αντροπαρέα του Cook Beef και τα behind the scenes που αν γινόντουσαν blooper reel θα καίγανε τα κοντέρ της τηλεθέασης

-Την απολύτως λάθος στιγμή και τρόπο που άνοιξε το Simul -και ευτυχώς για εμάς κράτησε ανοιχτό ως και σήμερα

-Την άποψή του για τον Παύλο Χάππιλο (όλοι χρειαζόμαστε έναν)

-Την εκτίμησή του για τη Μαρίνα Ντεμολλάι που φωνάζει χαϊδευτικά Τσετσένα αυτονομίστρια

-Τη γυναίκα του, Αλεξάνδρα και το πως τον κάνει καλύτερο άνθρωπο (όταν δεν γελάει με τα tweets που τον κοροϊδεύουν για την τηλεοπτική του παρουσία)

-Την 9 μηνών κόρη του και πόσο hands on μπαμπάς είναι

-Το sustainability και το food waste

Δες οπωσδήποτε στο Vodafone TV τη μίνι crime σειρά Mare of Easttown για την εκπληκτική Kate Winslet που αρνήθηκε να της μοντάρουν λίγα παχάκια σε μια ερωτική σκηνή της σειράς, άρα έξτρα εκπληκτική.

*Βρες και κάνε subscribe στο Podcast της Μίνας Μπιράκου στο Ladylike.gr, Been There Done That, στο Spotify

*Ακολούθησε τη Μίνα Μπιράκου σε Twitter,  Facebook και Instagram