PODCASTS

Νταμιανική λίμπιντο, πολλά κιλά αγένεια, υπουργικά ουπς. Guests Έμιλυ Κολιανδρή και Χρήστος Λούλης

24 Media

Κορίτσια, ο Damiano, τα πολλά κιλά φανταστικότητας της Έλενας Παπαρίζου, τα πολιτικά ουπς και οι 42 βαθμοί και έξω και στην τηλεόρασή μας είναι η εβδομάδα που πέρασε. Καλεσμένοι το ζευγάρι στη ζωή, συμπρωταγωνιστές στη σειρά και cool τύποι, Έμιλυ Κολιανδρή και Χρήστος Λούλης.

Η Βιγιαρεάλ σήκωσε το Europa League, σπίτι μας στολίσαμε για κανένα δίωρο τον De Gea. Διάβασε τα πάντα στο ολοκαίνουργιο Sport 24. 

Μπράβο και ώπα στο εμβολιαστικό κέντρο Περιστερίου για την τέλεια οργάνωση. Όχι μπράβο (ούτε ώπα) στην Επιτροπή Εμβολιασμού για το ζήτημα Astra Zeneca και γυναίκες κάτω των 50.

H Eurovision 2021 ήταν μια καλή Eurovision. O Damiano David είναι ο σέξι 22χρονος Ιταλός που ξύπνησε την κοιμισμένη από τις καραντίνες λίμπιντο του πλανήτη. Τα κιλά της Έλενας Παπαρίζου είναι μετρήσιμα μόνο σε επίπεδο φανταστικότητας.

Γενικά, με αφορμή και τα Friends και την Έλενα, σκεφτείτε λίγο το αν επιτρέπουμε στον εαυτό μας να γεράσει αλλά όχι στα είδωλα της νιότης μας.

Το νέο 13λεπτο μονόπρακτο τραγούδι του Μιθριδάτη δίχασε -λογικό- και έχει μια τόλμη και ένα ενδιαφέρον, αλλά από την άλλη εμένα μου φάνηκε μεχ, ούτε κρύο ούτε ζέστη.

Αντίθετα, πολλή ζέστη, τύπου φούντωμα με έπιασε με την περίφημη δήλωση του Γιάννη Λοβέρδου γύρω από τη συνεπιμέλεια, σύμφωνα με την οποία ένας κακοποιητικός σύζυγος μπορεί να είναι καλός πατέρας.

Ο Υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, κάπως αυτοχρίστηκε σε συνέντευξη βασιλιάς των υπουργείων και κάπως έφαγε τα μούτρα του όταν οι δημοσιογράφοι του έδειξαν ένα απόσπασμα -όχι και πολύ ευγενικών -δηλώσεων του εφοπλιστή Λασκαρίδη.

Οι 42C της Cosmote TV είναι μια σειρά που είδα με κανονικό, ορθόδοξο binge και δύο από τους πρωταγωνιστές της, το ζευγάρι και στη ζωή Χρήστος Λούλης και Έμιλυ Κολιανδρή είναι οι καλεσμένοι του επεισοδίου. Μιλήσαμε για:

-Την αγία ελληνική οικογένεια που αποδομείται στη σειρά

-Το συγκλονιστικό σπίτι στην Κέρκυρα όπου διαδραματίζονται οι 42C

-Τους τρεις μήνες που πέρασαν εκεί (ο Χρήστος με μπόλικες διακοπές και SUP)

-Τις ομοιότητές τους με τους ρόλους τους

-Τη μεταξύ τους σχέση με ένα πρόγραμμα αλλοπρόσαλλο και δυο παιδιά

-Το είδος γονιών που είναι και θέλουν να είναι

-Την Επίδαυρο που φέτος θα δει έναν από τους δύο

-Την πρώτη καραντίνα και το Dixit

-Τους ρόλους της ζωής τους

-Την αναγνωρισιμότητα ως καλό, ως κακό και ως αδιάφορο

 

O Lucifer που επιστρέφει στο Netflix είναι ένας λόγος να μείνεις μέσα το ΣΚ:

Και τo Friends Reunion στο Vodafone TV είναι η καλύτερη ιδέα για Σάββατο βράδυ:

*Βρες και κάνε subscribe στο Podcast της Μίνας Μπιράκου στο Ladylike.gr, Been There Done That, στο Spotify

*Ακολούθησε τη Μίνα Μπιράκου σε Twitter,  Facebook και Instagram