FIT LIKE A PRO

4 ασκήσεις για να «κάψεις» τα «ψωμάκια» και να σφίξεις τους γλουτούς σου

24 MEDIA

Η guest fitness expert του LadyLike, Μαριλίνα Βακονδίου, αυτή την εβδομάδα σού προτείνει ένα πρόγραμμα στοχευμένο στα «ψωμάκια» και τους γλουτούς. Αν θέλεις να «κάψεις» τα ψωμάκια και να σφίξεις τους γλουτούς σου, τότε ακολούθησε τις παρακάτω 4 ασκήσεις, για να δεις άμεσα τα αποτελέσματα πάνω σου.

Το πρόγραμμα για να «κάψεις» τα ψωμάκια και να σφίξεις τους γλουτούς σου

Οι ασκήσεις αναλυτικά, για να τις εκτελέσεις ”Like A Pro”

  • 1η άσκηση – Ισορροπία με το ένα πόδι & Απαγωγή ποδιού: Ανεβαίνεις σε ένα παγκάκι και τοποθετείς το ένα σου πόδι προς την εξωτερική μεριά της επιφάνειας που στηρίζεσαι. Το άλλο πόδι που δεν πατάει πρέπει να βρίσκεται στην ευθεία και αφού έχεις σταθεροποιηθεί, σφίγγεις τον κορμό σου και κάνεις απαγωγή ποδιού.
  • 2η άσκηση – Μονοποδικό squat jump: Κάθεσαι σε ένα παγκάκι με το ένα πόδι. Το άλλο πόδι να είναι λυγισμένο στον ψηλά και κάνεις ένα μικρό αλματάκι .Προσπάθησε όλο το βάρος να πέφτει στη φρένα του ποδιού που εκτελεί την άσκηση.
  • 3η άσκηση – Ανεβάσματα με το ένα πόδι ψηλά: Τοποθετείς το ένα σου πόδι σταθερό σε ένα παγκάκι (ή μια καρέκλα – ένα κουτί – ένα σκαλοπατάκι) κρατάς το σώμα σου σε μια ευθεία και ενεργοποιείς τον κορμό σου. Αφού εστιάσεις σε ένα σημείο για να έχεις ισορροπία, ανεβάζεις το άλλο σου πόδι ψηλά στον αέρα.
  • 4η άσκηση – Προβολή με το πίσω πόδι πάνω σε ένα παγκάκι: Βάζεις το ένα πόδι πάνω στο παγκάκι και το κρατάς λίγο λυγισμένο, ενώ διατηρείς ευθεία το σώμα σου και την κοιλιά σου σφιχτή. Ξεκινάς να κάνεις προβολή με το ένα σου πόδι, ενώ προσέχεις όλο το βάρος σου να πέφτει πίσω στη φτέρνα και φυσικά το γόνατο να μην ξεπερνά τη μύτη του παπουτσιού.

Δες εδώ το προηγούμενο Fit Like A Pro workout της Μαριλίνας Βακονδίου: