TO THE POINTE

4 ασκήσεις για express ανόρθωση γλουτών

instagram.com/dimitra_zachop

Η περιοχή των γλουτών δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ας μην γελιόμαστε. Για να καταφέρεις να δεις διαφορά στους γλουτούς σου θα πρέπει να ιδρώσεις. Το ξεκαθαρίσαμε αυτό από την αρχή και προχωράμε.

Η περιοχή των γλουτών, λοιπόν, θέλει αρκετή προπόνηση και υπομονή. Για να καταφέρεις να σφίξεις τους γλουτούς και κυρίως να τους ανορθώσεις, θα πρέπει να ακολουθείς εντατικά προγράμματα εστιασμένα σε αυτούς.

Τώρα που βρισκόμαστε όλες (σχεδόν) τις ώρες στο σπίτι και περνάμε την καραντίνα μας, είναι μια καλή ευκαιρία να του δώσεις και να καταλάβει. Δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες τύπου «Δεν προλαβαίνω να πάω στο γυμναστήριο» και «Δεν έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο». Όλες μας έχουμε από λίγο έως πολύ περισσότερο χρόνο σε σύγκριση με το παρελθόν και είναι μια καλή περίοδος να γυμναστούμε και να ξεδώσουμε μέσω της άσκησης.

Σήμερα, λοιπόν, σου έχω 4 τέλειες ασκήσεις για την περιοχή των γλουτών.

Δεν χρειάζεσαι εξοπλισμό, παρά μόνο όρεξη για…κάψιμο στην περιοχή των γλουτών. Οι ασκήσεις είναι τέσσερις στο σύνολο και θα πρέπει να κάνεις 24 επαναλήψεις για κάθε πόδι. Όταν τελειώσεις τον πρώτο κύκλο ασκήσεων, ετοιμάσου και για τον δεύτερο.

Με αυτό το workout θα καταφέρεις να γυμνάσεις άψογα την περιοχή των γλουτών σου, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις ούτε ένα squat. Τέλειο; Πάτα play στο video και ξεκίνα. No excuses!

Love and health,

Δήμητρα