ΜΑΛΛΙΑ

Honey Blonde: 6 hair looks για να πάρεις έμπνευση

ⓒ 2021 Φωτογράφος/Andy Kropa/Invision/Associated Press

Το καλοκαίρι πλησιάζει, το ίδιο ελπίζουμε και το τέλος της καραντίνας. Κι αυτοί από μόνοι τους είναι δύο πολύ βασικοί λόγοι για να φτιάξει η διάθεσή μας και να κάνουμε (επιτέλους!) μία αλλαγή στα μαλλιά μας.

Με τα κομμωτήρια ανοιχτά, η ανανέωση στην κόμη μας οριακά επιβάλλεται.  Σου έχουμε δείξει αρκετά τέλεια καρέ για να πάρεις έμπνευση για το επόμενο ραντεβού σου στο κομμωτήριο, έχουμε μιλήσει για τις wafty bangs που έρχονται- μετά τις curtain bangs- να γίνουν το πιο αγαπημένο hair trend της σεζόν, για το flob καρέ, ένα από τα πιο stylish κουρέματα αλλά και για την αβίαστα chic φράντζα στο πλάι.

Όσο αφορά το χρώμα, σίγουρα το balayage ήταν, είναι και θα είναι ένα από τα αγαπημένα μας hair color trends, αλλά σήμερα θα μιλήσουμε για τα honey blonde hair. Το color trend που στην πραγματικότητα συνδυάζει σκούρες και ζεστές ξανθές αποχρώσεις με ανοιχτό καστανό. Ένα «πλούσιο», γλυκό, λαμπερό ξανθό που παίρνει το όνομά του ακριβώς από το χρώμα του μελιού.

Το honey blonde είναι στην ουσία μια απόχρωση τόσο λαμπερή που κολακεύει κάθε πρόσωπο και τόνο επιδερμίδας, είτε μιλάμε για μία συνολική βαφή, είτε σε απαλές, διακριτικές ανταύγειες πάνω σε πιο σκούρα βάση μαλλιών. Ιδανική, βέβαια, αν είσαι καστανή και θέλεις να ξεκινήσεις να κάνεις τα «πρώτα σου βήματα» προς το ξανθό. Τέλος η θεωρία, περνάμε στην πράξη. Και πριν πάρεις την απόφαση, εμείς συγκεντρώσαμε 6 honey blonde hair για να εμπνευστείς. Επόμενο βήμα; Να ρωτήσεις τον κομμωτή σου, φυσικά! Τι λες;