ΜΑΛΛΙΑ

10 τέλεια καρέ για να πάρεις έμπνευση για το επόμενο ραντεβού σου στο κομμωτήριο

Imaxtree

Με τα κομμωτήρια ανοιχτά και την καραντίνα να συνεχίζεται, το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό των περισσότερων από εμάς, είναι η λέξη ανανέωση. Τώρα, ίσως πιο πολύ από ποτέ, έχουμε ανάγκη να ανανεωθούμε και να κάνουμε επιτέλους αυτή την αλλαγή που τόσο θέλαμε στα μαλλιά μας. Και δεν ξέρω για εσένα, αλλά το καρέ είναι από τα πρώτα πράγματα που σκέφτομαι.

 

Η καραντίνα μας δίνει όλον αυτόν τον ελεύθερο χρόνο (ακόμη κι όσες δουλεύουμε από το σπίτι) να σκεφτούμε με την ησυχία μας και να πάρουμε απόφαση να κάνουμε μία αλλαγή στα μαλλιά μας. Επόμενο βήμα; Να κλείσουμε ραντεβού στο κομμωτήριο.

Κι αν έχεις μακριά μαλλιά και σκέφτεσαι να ανανεώσεις το κούρεμά σου ή κοντά και θέλεις ένα ακόμη πιο κοντό ή διαφορετικό hair look, το καρέ είναι πάντα ένα κούρεμα που θα πέφτει στο τραπέζι με τις ιδέες. Αυτή τη φορά, λοιπόν, ψάξαμε στο Pinterest προκειμένου να βρούμε 10 τέ-λει-α καρέ για να πάρεις έμπνευση για το επόμενο ραντεβού σου στο κομμωτήριο. Plus, το καρέ είναι ένα από τα αγαπημένα κούρεματα των Γαλλίδων- στην πιο ατημέλητη εκδοχή του- των celebrities και πολλών stylish κοριτσιών στο Instagram, ενώ δίνει στιλ, κομψότητα και τύπο στο συνολικό look.

Εκτός από το μήκος που θα επιλέξεις (μακρύ ή κοντό), μην ξεχνάς πως μπορείς να δοκιμάσεις στο μπροστινό μέρος των μαλλιών σου να κάνεις πλάγια φράντζα, layers που να πλαισιώνουν όμορφα το πρόσωπο, κοντές ή μακριές αφέλειες, ακόμη και μία χωρίστρα στη μέση με ένα ενιαίο μήκος. Η επιλογή δική σου και του κομμωτή σου, φυσικά.

To «frob» aka french bob, την πιο γαλλική, ατημέλητη version του αγαπημένου καρέ

Κοντό καρέ με μακριές αφέλειες

Πολύ κοντό καρέ με baby bangs

Πολύ κοντό, ίσιο καρέ

Shaggy Bob

Καρέ με layers

Μακρύ καρέ με φράντζα

Curly bob

Μακρύ ίσιο καρέ

Pixie bob