ΜΑΛΛΙΑ

8 καλοκαιρινά κουρέματα για να ανανεώσεις τα μαλλιά σου

ImaxTree

Πάντα είναι μια καλή ευκαιρία για ανανέωση και το καλοκαίρι είναι μία από αυτές. Είναι η εποχή που θέλουμε λίγο να ανανεωθούμε είτε για τις διακοπές είτε απλά για να μας φτιάξει η διάθεση. Μια αλλαγή στα μαλλιά, για παράδειγμα, σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα. Με ένα νέο κούρεμα, άλλωστε, δεν νιώθουμε πάντα σαν να κάνουμε μια νέα αρχή;

Αξίζει, λοιπόν, να εκμεταλλευτείς τους καλοκαιρινούς μήνες και να δοκιμάσεις όλα αυτά τα καλοκαιρινά κουρέματα που βλέπουμε παντού. Η έμπνευση έρχεται από τα runways, το street style, τους celebrities και το Instagram. Έτσι δεν θα δυσκολευτείς να βρεις αυτό που ταιριάζει σε σένα.

Ποια είναι αυτά που έχουν ξεχωρίσει; Με κλειστά μάτια μπορούμε να πούμε πως τα κοντά κουρέματα έχουν φέτος την τιμητική τους. French pixies, mullets με edgy αισθητική, καρέ σε ένα μήκος για εσένα που θέλεις να αποχωριστείς αρκετό μήκος από τα μαλλιά σου. Από την άλλη πλευρά αν δεν θέλεις και πολλές αλλαγές υπάρχουν και τα πιο safe κουρέματα. Οι bottleneck bangs, για παράδειγμα, είναι μια ωραία ιδέα. Συγκεντρώσαμε, παρακάτω, 8 καλοκαιρινά κουρέματα που αξίζει να δοκιμάσεις.

8 καλοκαιρινά κουρέματα για να ανανεώσεις τα μαλλιά σου

90’s heartthrob bob

Το gender fluid κούρεμα που αγαπήθηκε στα 90s επέστρεψε τη φετινή άνοιξη χάρη στην hairstylist, Mara Roszak. H Roszak δημιούργησε μια ανεπιτήδευτα sexy παραλλαγή (κάτι σε pixie και bob) με αρκετά layers δεξιά και αριστερά που κονταίνουν στο πίσω μέρος. Κάτι σαν τα iconic κουρέματα των Brad Pitt, Cameron Diaz και Matt Damon. Chic και stylish.

Ίσιο καρέ σε ένα μήκος

Το καρέ είναι ο πρωταγωνιστής του καλοκαιριού. Ίσιο με χωρίστρα στο πλάι. Το μόνο που έχεις να αποφασίσεις είναι πόσο θα το κοντύνεις. Προτείνουμε αρκετά.

Fendi SS22/ImaxTree

Μακρύ καρέ

Αν δεν θέλεις να αποχωριστείς αρκετό μήκος τότε το μακρύ καρέ μέχρι τα κόκκαλα του στέρνου είναι μία από τις πιο chic επιλογές για καλοκαιρινά κουρέματα.

ImaxTree

 

High-low mullet

Αν ανήκεις στις τολμηρές η Iris Law θα σε εμπνεύσει. Η ηθοποιός έχει υιοθετήσει ένα mullet με αρκετά κοντά μαλλιά στο πάνω μέρος (σαν buzzcut και wolfcut) που είναι σίγουρα εντυπωσιακό.

Lia Toby/Getty Images/Ideal Image

French pixie

Υπάρχει κάτι πιο cute και chic από ένα διαχρονικό french pixie; Με μπροστινή φράντζα για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

ImaxTree

Bottleneck bangs

Οι bottleneck bangs ήρθαν να αντικαταστήσουν τις πολύ αυστηρές αφέλειες. Θυμίζουν curtain bangs με τη μόνη διαφορά ότι στενεύουν πιο πολύ στο πρόσωπο.

Ανάλαφρα shags στα καλοκαιρινά κουρέματα

Τα shags συνεχίζουν να είναι μία από τις τάσεις και της φετινής χρονιάς. Τα ανάλαφρα layers θα δημιουργήσουν μια τέλεια κίνηση στα μαλλιά σου.

ImaxTree

Sleek & Straight

Ένα κούρεμα που δεν χρειάζεται να κάνεις και πολλά. Αν για παράδειγμα έχεις κοντά μαλλιά και σκέφτεσαι να τα μακρύνεις τότε τα sleek& straight είναι πάντα μια καλή ιδέα. Με χωρίστρα στη μέση για ένα πιο σύγχρονο αποτέλεσμα.

Mabille SS22/ImaxTree