Τα ζώδια της ημέρας

Ζυγέ, η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο κι αυτό δείχνει πως η ήμερα θα είναι εξαιρετική για εσένα.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σου. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 5 Φεβρουαρίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να συγχρωτιστείς με ανθρώπους που έχετε τουλάχιστον ένα κοινό σημείο επαφής, καθώς σήμερα δεν θα έχεις καμία όρεξη για διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου, υποδηλώνει πως θα μπορέσεις να δραστηριοποιηθείς με θετικά αποτελέσματα μέσα σε ομάδες, συλλόγους και παρέες. Δεν αποκλείεται να σου προτείνουν να αναλάβεις μία ηγετική θέση σε κάποιο σύλλογο η οποία θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση. Οτιδήποτε και αν κάνεις, τα επικοινωνιακά και τα ηγετικά σου χαρίσματα θα είναι δύσκολο να κρυφτούν.

Ταύρος

Σήμερα θα σε απασχολήσουν κατά κύριο λόγο τα επαγγελματικά σου ζητήματα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο θα τα φέρει στη λίστα με τις προτεραιότητές σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στον Κριό δείχνει πως είναι καλύτερα να μη «βροντοφωνάξεις» τα σχέδιά σου και τις επόμενες επαγγελματικές σου κινήσεις, για αυτό προτίμησε να δράσεις ήσυχα. Σήμερα θα σου δοθούν ευκαιρίες να δείξεις τι αξίζεις για αυτό επικεντρώσου στη δουλειά καθώς είναι μία ημέρα που μπορεί να γίνει ιδιαίτερα προσοδοφόρα για εσένα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και θα σου φέρει στο μυαλό εικόνες από διακοπές ή ταξίδια του παρελθόντος με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να μείνεις συγκεντρωμένος/η στα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξεις καθώς οι αναμνήσεις σε συνδυασμό με την αφηρημάδα σου μπορούν να κάνουν «θαύματα» και μετά να τρέχεις να τα διορθώσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Κριό δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να έχεις ευχάριστες συναντήσεις με ανθρώπους του φιλικού σου περιβάλλοντος. Ακόμα δεν αποκλείεται κάποιος φίλος σου να σου δώσει έμπρακτα τη βοήθειά του αρκεί να της ζητήσεις.

Καρκίνος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να μείνεις σπίτι και να βάλεις σε μία σειρά τις σκέψεις σου, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο δεν θα σου δώσει ενέργεια να κάνεις πολλά πράγματα. Βέβαια μπορείς να γίνεις πολύ αποτελεσματικός/η με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου ακόμα και αν χρειαστεί να ρίξεις λίγο την ταχύτητά σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στον Κριό είναι πάρα πολύ βοηθητικό για ζητήματα που σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα. Μάλιστα δεν αποκλείεται να σου γίνει μία επαγγελματική πρόταση που σχετίζεται με μία επιχείρηση.

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και τονίζει οτιδήποτε σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Σήμερα είναι πιθανόν να εμπλακείς σε συζητήσεις σχετικά με νέες ή υφιστάμενες συνεργασίες, ακόμα ενδέχεται να έχεις μία πολύ σημαντική συζήτηση μαζί με το/η σύντροφό/ σύζυγο σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Κριό μπορεί να σου δημιουργήσει τρελές ιδέες, όπως να φύγεις για δύο ημέρες και να πας ένα ταξίδι! Να ξέρεις πως αυτές οι ιδέες θα βρουν υποστηρικτές ανθρώπους από το ευρύτερο περιβάλλον σου και δεν αποκλείεται να υλοποιηθούν πάρα πολύ άμεσα!

Παρθένος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με κάποιες δουλίτσες τις οποίες δεν έχει διευθετήσει μέχρι τώρα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Κριό είναι πολύ βοηθητικό για να ασχοληθείς με ζητήματα της καθημερινότητας, καθώς η ενέργειά σου θα είναι σύμμαχός σου σε αυτό. Ακόμα δεν αποκλείεται να επιτύχεις μία πολύ συμφέρουσα κίνηση στα οικονομικά σου ζητήματα και σε οτιδήποτε σχετίζεται με δάνεια, κάρτες και ασφάλειες. Εκμεταλλεύσου τις ευνοϊκές συγκυρίες καθώς θα μπορέσεις εύκολα να φέρεις εις πέρας υποχρεώσεις που έχεις σε αναμονή για καιρό.

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και αυτό δείχνει πως η ήμερα θα είναι εξαιρετική για εσένα, καθώς θα έχεις ευκαιρίες για συναντήσεις με αγαπημένους σου φίλους και ανθρώπους που σε κάνουν να περνάς καλά. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Κριό δείχνει πως θα υπάρξουν οι κατάλληλες συγκυρίες για αγαπημένες δραστηριότητες, αθλήματα και χόμπι παρέα με κόσμο. Αν έχεις κάποιο αισθηματικό σου ζήτημα σε αναμονή προσπάθησε να το διευθετήσεις σήμερα καθώς οι πιθανότητες να βγες κερδισμένος/η από αυτό είναι με το μέρος σου.

Σκορπιός

Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να έχεις κάποιες επιπλέον δουλειές που σχετίζονται με το σπίτι σου, καθώς η Σελήνη λίγο πριν φύγει από τον Υδροχόο σε αναγκάζει να τις δεις καλύτερα. Βέβαια να θυμάσαι πως η ημέρα είναι ευνοϊκή για να ξεμπερδεύεις μαζί τους καθώς το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Κριό δείχνει πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταφέρεις οτιδήποτε βάλεις στο μυαλό σου. Εκτόνωσε την πλεονάζουσα ενέργεια που θα έχεις στις δουλειές του σπιτιού, κάνε ένα συμμάζεμα ή ασχολήσου με γραφειοκρατικές δουλειές που σχετίζονται με αυτό.

Τοξότης

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να συναντήσεις κόσμο, να κάνεις μία βόλτα στην αγορά ή να πάρεις τηλέφωνο ένα συγγενικό σου πρόσωπο που θέλεις να ακούσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και σε βοηθά να κάνεις δημόσιες σχέσεις με μεγάλη επιτυχία. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Κριό είναι εξίσου βοηθητικό για τα αισθηματικά σου ζητήματα! Οι επαφές με κόσμο θα σου φτιάξουν το κέφι και θα σε κάνουν λαλίστατο/η! Πρόσεξε καθώς πάνω στην κουβέντα μπορεί να σου ξεφύγουν μυστικά και πράγματα τα οποία καλό θα ήταν να κρατήσεις για εσένα!

Αιγόκερως

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να τελειώνεις με κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που σου έχουν μείνει από τις προηγούμενες ημέρες, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει πάρα πολύ σε αυτό. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στον Κριό δείχνει πως δεν αποκλείεται να δραστηριοποιηθείς ακόμα και μέσα από το σπίτι και τελικά να καταφέρεις μία συμφέρουσα οικονομική συμφωνία. Ακόμα είναι πιθανόν να σου γίνει και μία πρόταση για μία δουλειά από το σπίτι, η οποία θα συμπληρώσει το εισόδημά σου και θα ενισχύσει την πίστη στον εαυτό σου και στις ικανότητές σου!

Υδροχόος

Σήμερα το πιο πιθανό είναι να ξυπνήσεις γεμάτος/η ενέργεια για αυτό φρόντισε να ακολουθήσεις ένα γεμάτο ημερήσιο πλάνο, διαφορετικά είναι πιθανόν η ενέργεια να μετατραπεί σε εκνευρισμό! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και είναι πολύ βοηθητική για οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να κάνεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Κριό είναι εξίσου βοηθητικό για επαφές με κόσμο και δημόσιες σχέσεις. Οι άνθρωποι που θα συναναστραφείς θα παίξουν μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία σου σήμερα, για αυτό προσπάθησε να κάνεις τις σωστές επιλογές!

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και μπορεί να μη σου χαρίζει εξωστρεφή διάθεση και όρεξη για βόλτες με κόσμο, όμως θα σου χαρίσει την ευκαιρία να βάλει σε μία σειρά τις σκέψεις σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Κριό θα είναι βοηθητικό για να τακτοποιήσεις πέρα από τη σκέψη σου και κάποια οικονομικά ζητήματα. Σήμερα είσαι έτοιμος/η για τα «δύσκολα» για αυτό όσο κι αν δεν έχεις καμία όρεξη να κάνεις οτιδήποτε, να θυμάσαι πως αν επενδύσεις χρόνο σε ζητήματα που αφορούν το ταμείο σου θα βρεθείς κερδισμένος/η.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

equalizer

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ