OUTFITS

3 εύκολοι τρόποι να απογειώσεις τα καλοκαιρινά σου looks

Το καλοκαίρι το μόνο που ζητάω από τις εμφανίσεις μου είναι ένα πράγμα: ευκολία. Θέλω να φοράω ένα άνετο ρούχο και χωρίς καμία προσπάθεια να είμαι stylish. Ναι, τόσο απλό θέλω να είναι το φετινό μου καλοκαίρι, γίνεται;

Μετά από τόσους μήνες που τα looks μας περιλαμβάνουν layers και ογκώδη ρούχα, με το που έρχεται το καλοκαίρι, το να απελευθερωθούμε επιτέλους από την ανάγκη του να δημιουργήσουμε πιο περίπλοκα σύνολα πιστεύω ότι είναι η απόλυτη έννοια του καλοκαιρινού ντυσίματος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε οι εμφανίσεις μας να έχουν το ίδιο ενδυματολογικό ενδιαφέρον όσο και τον χειμώνα.

Διάβασε ακόμη: 5 street style σύνολα που είναι μια ωδή στα prints

Το να φορέσουμε, λοιπόν, ένα t-shirt και μια τζιν βερμούδα είναι σίγουρα μια καλή επιλογή, αλλά πώς μπορείς να μετατρέψεις αυτό το σύνολο από κομψό στο πιο εντυπωσιακό;

Τα πράγματα είναι πιο απλά απ’ όσο νομίζεις και μπορούμε να στο αποδείξουμε. Τα τρία παρακάτω tips είναι οι πιο εύκολοι τρόποι για να δημιουργήσεις ενδιαφέροντα καλοκαιρινά σύνολα, χωρίς να χρειαστεί να ασχοληθείς με το styling των ρούχων σου πάνω από 10 λεπτά.

Δες ακόμη: Τα 5 καλοκαιρινά items που δε λείπουν από τη βαλίτσα διακοπών της Rosie Huntington-Whiteley

Go big or go home

 

Όπως είπαμε, το να φορέσεις ένα τοπ και ένα τζιν παντελόνι ή σορτς είναι σίγουρα μια κλασική εμφάνιση για το καλοκαίρι, αλλά μπορείς να πας το look αυτό ένα βήμα παραπέρα. Προτίμησε ένα statement τοπ το οποίο θα είναι αρκετό για να αναδείξει ακόμα και το απλό (αλλά λατρεμένο) τζιν σορτς και τοπ σύνολο.

Color me honey

 

Φέτος, είναι η σεζόν του χρώματος. Το Καλοκαίρι 2019 θέλει να βάλουμε χρώμα στη ζωή μας και η αλήθεια είναι ότι το χρειαζόμαστε ακόμα κι αν φοράμε το πιο απλό σύνολο. Ακόμα, λοιπόν, κι αν φοράς έναν κλασικό συνδυασμός, όπως ένα ψηλόμεσο παντελόνι και ένα t-shirt, φρόντισε ένα από τα δύο items να είναι σε μια έντονη απόχρωση. Έτσι απλά, θα δημιουργήσεις το πιο κομψό καλοκαιρινό σύνολο.

Δες ακόμη: 5 fashion items που “βάζουν κάτω” τις καλοκαιρινές τάσεις της σεζόν

I see prints everywhere

 

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι τα prints έχουν κάτι τρομερό το γοητευτικό. Μιας και προσφέρουν τα πιο εντυπωσιακά σύνολα στο λεπτό, είναι λογικό που όλες οι fashionistas τα φορούν τόσο συχνά, ειδικά το καλοκαίρι και την άνοιξη. Ένα ρούχο σε ένα ενδιαφέρον print, είτε είναι ένα φλοράλ φόρεμα ή ακόμα και ένα χαβανέζικο πουκάμισο θα σου προσφέρει ένα αβίαστα εντυπωσιακό look με μηδενική προσπάθεια.

Κεντρική φωτογραφία: /www.instagram.com/revolve/