STYLING TIPS

5 fashion items που “βάζουν κάτω” τις καλοκαιρινές τάσεις της σεζόν

ImaxTree

Δε θα σου κρύψω ότι μου αρέσει να ακολουθώ τις τάσεις της μόδας. Μου αρέσει να ανανεώνω το στιλ και τις εμφανίσεις μου, με βάση τα trends που «παίζουν» ανάλογα με τη σεζόν, υπολογίζοντας βέβαια το προσωπικό μου στιλ, πάντα. Παρ' όλα αυτά, συχνά βλέπω να εναποθέτω τη μοίρα των εμφανίσεών μου σε πιο κλασικά κομμάτια. Ρούχα που μπορεί να θεωρούνται “basic” ή “staple” αν θες, τα οποία αποτελούν κάτι σαν «λευκό καμβά» στα looks μου. Είναι η διαχρονικότητα αυτών των ρούχων που τελικά νομίζω ότι με γοητεύει περισσότερο.

Το να μπορεί κανείς με μαεστρία να φορέσει αυτά τα κλασικά αλλά τόσο κομψά ρούχα είναι πραγματική απόδειξη καλής αισθητικής. Το καλό; Ρούχα σαν αυτά που θεωρούνται «κλασική αξία» είναι τόσο στιλάτα που δεν χρειάζεται πολλά-πολλά για να δημιουργήσεις τελικά ένα όμορφο σύνολο. Εξ’ ού και τα παρακάτω καλοκαιρινά staples. Πρόκειται για ρούχα και αξεσουάρ που δεν είναι απλά, αυτό που λέμε “must”, αλλά items που άπαξ και συμπεριλάβεις στην γκαρνταρόμπα σου δεν θα χρειαστείς τίποτα παραπάνω για να θεωρηθεί ολοκληρωμένη.

Τζιν βερμούδα

 

Όλες λατρεύουμε τα τζιν παντελόνια και ενώ μπορεί ένα τέτοιο ρούχο να είναι σου «πέφτει» βαρύ για τον θερμό καιρό του καλοκαιριού, υπάρχει και η summer εκδοχή του που θα αγαπήσεις εξίσου όσο το αγαπημένο αυτό item. Μια τζιν βερμούδα είναι το τέλειο casual ρούχο για το καλοκαίρι το οποίο δεν χρειάζεται να πολυσκεφτείς πώς να συνδυάσεις, μιας και είναι (σχεδόν) το ίδιο με ένα τζιν παντελόνι. Αγαπημένος μας συνδυασμός είναι με ένα t-shirt και ψηλά πέδιλα.

Λινό φόρεμα

 

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα όμορφο και αέρινο καλοκαιρινό φόρεμα; Όποιο και το μήκος του να είσαι σίγουρη ότι θα είναι «εκεί» πάντα για εσένα προσφέροντάς σου stylish εμφανίσεις. Προτίμησε ένα λινό φόρεμα, μιας οι φυσικές ίνες του υφάσματος είναι καταλληλότερες για το καλοκαίρι. Αγαπημένος μας συνδυασμός: με mules, ψάθινη τσάντα και statement σκουλαρίκια.

Διάβασε ακόμη: Οδηγός αγοράς: Σου βρήκαμε 10 τέλεια λευκά t-shirts για 5 διαφορετικές περιστάσεις

Λευκό t-shirt

 

Ας μιλήσουμε για την αβάσταχτη γοητεία ενός λευκού t-shirt για ακόμη μια φορά. Ένα λευκό t-shirt είναι αβάσταχτα γοητευτικό. Ορίστε, το είπαμε. Ταιριάζει με όλα. Με όλα. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο. Αγαπημένος μας συνδυασμός: μέσα από ένα slip dress και με ένα ζευγάρι παντόφλες πισίνας (aka slides).

Δες ακόμη: Αυτές είναι οι 10 πιο stylish σαγιονάρες για το καλοκαίρι

Lace up σανδάλια

 

Δεν υπάρχει πιο κολακευτικό στιλ παπουτσιού από ένα ζευγάρι σανδάλια ή πέδιλα που δένουν στον αστράγαλο. Είναι κουλ, φοριούνται όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και αυτό γιατί έχουν τη σωστή δόση glam και casual ύφους. Αγαπημένος μας συνδυασμός: με άνετη ολόσωμη φόρμα και statement γυαλιά ηλίου.

Μαγιό

 

Ένα μαγιό είναι ένα ρούχο που ξέρουμε ότι δε λείπει από την ντουλάπα σου. Αυτό το item όμως μπορείς να αξιοποιήσεις κι αλλιώς: φορώντας το σαν κορμάκι. Έχοντας επιλέξει ένα μαγιό που ξέρεις ότι σου ταιριάζει (γιατί ένα μαγιό έχει την τέλεια εφαρμογή πάνω σου), το καθιστά κατάλληλο για να φοράς και εκτός παραλίας. Αγαπημένος μας συνδυασμός: με μια ψηλόμεση παντελόνα και σανδάλια.

Κεντρική φωτογραφία: ImaxTree