STREET STYLE

5 street style σύνολα που είναι μια ωδή στα prints

Η φράση «αγορά/επένδυση» έχει αρχίσει να γίνεται πολύ διάσημη τον τελευταίο καιρό. Όλο και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν να κάνουν αγορές με βάση, όχι απαραίτητα τις τάσεις της μόδας, αλλά τις ανάγκες που έχει η ντουλάπα τους. Να σου πω κάτι; Κάνουν πολύ καλά. Το να έχεις μια ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα ανάλογα με τη σεζόν που διανύουμε είναι το μυστικό για πάντα επιτυχημένες εμφανίσεις. Το να έχουμε κομμάτια στην ντουλάπα μας που είτε μας κόστισαν κάτι παραπάνω, είτε απλά αποτελεί “staple” της γυναικείας γκαρνταρόμπας είναι το Α και το Ω όσον αφορά το στιλ μας.

Δες ακόμη: Αυτές είναι οι τάσεις στις τσάντες για την καλοκαιρινή σεζόν

Στην λίστα των “must-haves”, λοιπόν, για το καλοκαίρι, αλλά και για όλες τις εποχές, είναι τα prints. Αν ρωτήσεις μια γυναίκα θα δεις ότι από τα πολυτιμότερα κομμάτια της ντουλάπας τους είναι ένα ρούχο σε κάποιο ενδιαφέρον μοτίβο. Είτε αυτό είναι φλοράλ, είτε είναι ένα διαχρονικό ριγέ. Παρ’ όλα αυτά, το πιο περίπλοκα και ενδιαφέροντα μοτίβα σε φορέματα, φούστες, πουκάμισα κ.ο.κ. αποτελούν από τα items που υπάρχουν στην ντουλάπα των περισσότερων stylish γυναικών.

Διάβασε ακόμη: Τα 5 prints που θα φοράς όλο το καλοκαίρι

Απόδειξη τα παρακάτω 5 street style σύνολα από 5 καλοντυμένες influencers οι οποίες επιλέγουν συχνά να συμπεριλάβουν αυτό το ρούχο/επένδυση στις εμφανίσεις τους. Μήπως πρέπει να ξεκινήσεις κι εσύ;

View this post on Instagram

Big shirts and mini skirts shirt- gift

A post shared by Lindsey Holland (@ropesofholland) on

 

Μια μίνι φλοράλ φούστα είναι ένα statement ρούχο που θα σου προσφέρει άκρως ενδιαφέρουσες τις καλοκαιρινές εμφανίσεις. Συνδύασε με ένα λευκό t-shirt ή πουκάμισο και πέδιλα και θα έχεις το πιο fashionable look.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@prada

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hanna Mw (@hannamw) στις

Από τα αγαπημένα μας styles είναι το mix&match, ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Βρες δύο αντίθετα μοτίβα μεταξύ τους, τα οποία όμως ταιριάζουν χρωματικά και προετοιμάσου ψυχολογικά για το πιο stylish σύνολο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

1950’s housewife but make it fashion @topshop #Ad #TopshopGirls #TopshopStyle (link in bio to shop)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Rose Thatcher (@emmarosestyle) στις

 

Κανείς δεν μπορεί να πει «όχι» σε ένα όμορφο printed μίντι φόρεμα, ειδικά σαν το παραπάνω το οποίο έχει ξεκάθαρα ’50s vibes. Βρες ένα μοτίβο που να κολακεύει τη σιλουέτα σου και αποχρώσεις που να ταιριάζουν στην τονικότητα της επιδερμίδας σου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

|: @torgonskayaa

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellie (@slipintostyle) στις

 

Δεν υπάρχει τίποτα πιο fun από ένα total look από το ίδιο print. Εκπέμπει δημιουργικότητα και πολυτέλεια παράλληλα και θα σε κάνει να ξεχωρίσεις σίγουρα. Ένα σύνολο όπως μια ψηλόμεση παντελόνα και crop τοπ στο ίδιο μοτίβο θα σου αποδώσει σούπερ κουλ εμφανίσεις.

 

Ενέδωσε στα prints, επιλέγοντας ένα σε animal μοτίβο. Ένα ρούχο που είναι από τις αγαπημένες μας επιλογές για το καλοκαίρι είναι μια ολόσωμη φόρμα, οπότε αν «παντρέψεις» τα δύο μαζί θα έχεις το τέλειο, καλοκαιρινό σύνολο.

Κεντρική φωτογραφία: ΙmaxTree