SHOPPING

Το φόρεμα από την Zara που θα φοράς όλο το χειμώνα κοστίζει 11,97 ευρώ

Η Black Friday μπορεί να κρύβει παγίδες, όπως θα έχεις ακούσει μάλλον. Κρύβει όμως και μικρούς θησαυρούς ή έξυπνες αγορές που ενώ θα ξοδέψεις ελάχιστα χρήματα δε θα τις μετανιώσεις. Μία τέτοια αγορά είναι σίγουρα κι αυτό το φόρεμα από την Zara, το οποίο κοστίζει κάτι λιγότερο από 12 ευρώ και έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά για να μπει δυναμικά στην γκαρνταρόμπα σου.

Αυτό το animal print tube φόρεμα σε κοκκινωπή απόχρωση μπορεί να σου φαίνεται έως και αδιάφορο με την πρώτη ματιά, αλλά αντίθετα θα σου φανεί πολύ χρήσιμο όλο το χειμώνα. Αρχικά είναι animal printed, επομένως μέσα στις πιο hot τάσεις της σεζόν. Έχει ένα χρώμα που μπορείς να το ταιριάξεις εύκολα με άλλα, ενώ η γραμμή του δεν είναι καθόλου δεσμευτική όσον αφορά στο στιλιστικό σου προφίλ. Έχει σωστό μήκος, είναι μακρυμάνικο, έχει ορθό γιακά και θα σου δώσει τη δυνατότητα να φτιάξεις πολλά διαφορετικά outfits για όλες τις ώρες της μέρας.

Animal print, tube dress, Zara – 11.97€

Πώς θα το φορέσεις:

– Με τα sneakers σου κι ένα cardigan.

– Με το oversized πουλόβερ σου κι ένα ζευγάρι μπότες.

– Με ένα πουκάμισο δεμένο κόμπο στη μέση και sock booties.

– Με ένα blazer και ένα ζευγάρι mid-heel pumps.

– Με μία chunky ζακέτα και chelsea boots.

Φυσικά μπορείς να ολοκληρώσεις με την προσθήκης ζώνης στη μέση, με φουλάρια αλλά και με μία τσάντα για να εκφράζει το outfit το δικό σου προσωπικό στιλ.