STYLING TIPS

7 τρόποι για να δέσεις το φουλάρι στα μαλλιά σου

Λίγα χρόνια πριν, το φουλάρι μάλλον το είχες στο μυαλό σου ως ένα μαμαδίστικο αξεσουάρ. Και ήταν αλήθεια, μέχρι που το street style του βρήκε κι άλλες πολλές χρήσεις. Εσύ άρχισες να το καλοβλέπεις, να το δένεις γύρω από το λαιμό σου και σταδιακά έγινε ένα key item που λειτουργεί ως ένα twist στο στιλ σου, μία τονωτική, στιλιστική πινελιά που μπορεί να μεταμορφώσει κάθε σου outfit.

Το καλοκαίρι ίσως το φόρεσες αρκετά και περισσότερο στα μαλλιά σου. Όντως ήταν ένα hair accessory που πολλές φορές σε έσωσε, τόσο πρακτικά όσο και στιλιστικά. Γιατί λοιπόν, να το παραβλέψεις τον χειμώνα. Μπορείς ακόμα να το χρησιμοποιείς ως ένα αξεσουάρ μαλλιών.

Θυμάσαι τον φιλέ της γιαγιάς σου; Αν πήγαινες μπαλέτο μικρή, σίγουρα θα είχες δοκιμάσει κι εσύ. Τώρα λοιπόν, μπορείς να τον αντικαταστήσεις με ένα όμορφο φουλάρι, τυλίγοντας με αυτόν το low bun σου και αφήνοντας τις άκρες του να πέφτουν χαλαρά στην πλάτη σου.

Χρησιμοποίησέ το σαν κορδέλα. Τύλιξε τη χαμηλή αλογοουρά σου με το φουλάρι και κάνε έναν φιόγκο. Άμεσα, δίνει μία πιο girly διάσταση στο look.

Φυσικά μπορείς να καλύψεις όλο σου το κεφάλι με ένα φουλάρι για πιο classy αποτέλεσμα. Πιάσε τα μαλλιά σου ένα messy bun, φόρα τους κρίκους σου και είσαι έτοιμη.

Θυμάσαι πώς έδενες παλιά τις μπαντάνες; Αν ναι, τότε δοκίμασε να κάνεις το ίδιο και με το φουλάρι σου. Μάλλον θα αποζημιωθείς από το αποτέλεσμα.

Για τις vintage lovers, αυτός ο τρόπος είναι πάντα μία πολύ κομψή επιλογή, αρκεί να μπορείς να την υποστηρίξεις.

Μπορείς να το φορέσεις σαν την κορδέλα στο καράτε. Ναι, ακούγεται αστείο, αλλά έτσι μπορείς να το καταλάβεις και δε θα μοιάζεις καθόλου με Karate Kid.

Τύλιξέ το γύρω από το κεφάλι σου και κάνε ένα knot στο πάνω μέρος για να πετύχεις ένα ethnic αποτέλεσμα.

Εδώ θα δεις πώς μπορείς να το πετύχεις κάνοντας knot ή έναν messy φιόγκο.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/claudiaparrast