SHOPPING

Knit mania: 4 διαφορετικά ήδη πουλόβερ για να δοκιμάσεις

Sweater weather! Έφτασε η στιγμή που τα πλεκτά μπορούν να φορεθούν, έστω υπό προϋποθέσεις, αφού ο καιρός ακόμα δεν έχει σταθεροποιηθεί. Αυτό όμως δεν σε αποτρέπει από το να αρχίσεις να φοράς ή να επενδύεις σε ένα πλεκτό πουλόβερ. Δεν χρειάζεται να είναι πολύ χοντρό, αφού σίγουρα έχεις πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να το φορέσεις. Μπορείς να επιλέξεις πιο λεπτές υφάνσεις που είναι κομψές και πρακτικές για την εποχή. Αποδίδουν την cozy αισθητική χωρίς να σε ζεσταίνουν υπερβολικά και μπορούν να συνοδεύσουν τα πιο cool outfits του χειμώνα.

Επειδή όμως τα πλεκτά είναι φέτος μία μεγάλη τάση, τα πουλόβερ θα τα βρεις σε πολλές εκδοχές. Δύσκολα δεν θα μπορέσεις να εντάξεις κάποιο στο street style σου, αλλά σε κάθε περίπτωση καλό είναι να βρεις αυτό που θα αναδείξει το ύφος που θες να έχει το στιλ σου αυτό τον χειμώνα.

Μην αποφύγεις το χρώμα και  ξέφυγε άφοβα από τις κλασσικές γραμμές. Τα παρακάτω πουλόβερ θα σε βάλουν στο mood και θα σε βοηθήσουν να κάνεις την αρχή.

Beryl sweater, Karavan

Ένα μακρύ, oversized πουλόβερ μπορεί να φορεθεί με τόσους τρόπους που το σίγουρο είναι ότι χαμένο δεν θα πάει. Φόρεσέ το σαν φόρεμα, με τα snekaers σου, με μία ζώνη ψηλά στη μέση, με τις over-the-knee μπότες σου, πάνω από ένα φόρεμα ή με ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Sweater with drawstring, Benettton

Ένα πουλόβερ τύπου φούτερ για να συνοδεύσεις τα πιο cool outfits της σεζόν. Θα σε βοηθήσει να δώσεις μία sportive πινελιά ακόμα και σε ένα τυπικά classic outfit.

Phoebe red sweater, Mallory

Δώσε έμφαση στα μανίκια του πουλόβερ σου και θα δεις ότι πολύ εύκολα θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σου statement κομμάτια της σεζόν.

Wrap Me Up pullover, Free People

Ένα wrap πουλόβερ μπορεί αρχικά να μην πείθει, αλλά αν το καλοσκεφτείς είναι αυτό που θα σε συνοδεύσει σε όλες εκείνες τις περιπτώσεις που θες να είσαι κομψή, χωρίς να χρειάζεται να ντυθείς απόλυτα επίσημα.
 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/streetrends