SHOPPING

Οδηγός αγοράς: 6 μαύρα μποτάκια που θα ταιριάξουν με κάθε σου outfit

Όλα καλά με τις τάσεις, που φέτος είναι πολλές. Τις αγαπάμε, μας δίνουν έμπνευση, μας εκφράζουν, αλλά πάντα το κλασικό και το διαχρονικό έχει την δική του αξία και ειδικά όσον αφορά στα παπούτσια. Φυσικά και θα σε κολακεύσει ένα ζευγάρι over-the-knee μπότες, τα sock boots θα κάνουν πιο stylish το outfit σου, τα mules θα είναι το όπλο σου για να κάνεις πιο κομψό το στιλ σου και φυσικά τα prints είναι καλοδεχούμενα σχεδόν σε κάθε μορφή παπουτσιών. Ωστόσο ένα ζευγάρι μαύρα, flat μποτάκια δεν χάνει ποτέ την αξία του.

Τα μαύρα μποτάκια είναι κάτι σαν το μαύρο σου φόρεμα. Είναι πάντα εκεί, επίκαιρα κι έτοιμα να σε σώσουν την τελευταία στιγμή. Τις περισσότερες φορές δεν έχεις να ανησυχείς για τους συνδυασμούς, αφού με κάποιο τρόπο ταιριάζουν πολύ εύκολα με όλα σου τα outfits, κυρίως τα πιο καθημερινά. Φυσικά, αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για ένα πιο formal look. Θα υπάρχει τρόπος να τα συνδυάσεις και να δώσεις ίσως μία πιο sophisticated πινελιά στο αποτέλεσμα.

Επειδή θα έχεις θαμπωθεί από τα πολλά υπέροχα, χρωματιστά παπούτσια, μάλλον θα έχεις ξεχάσει τα hero shoes του χειμώνα που είναι κι αυτά μέσα στα trends. Τα μαύρα, flat μποτάκια είναι πάντα μία σωστή επιλογή, όταν θες ένα ζευγάρι για κάθε μέρα, να σε πηγαίνει στο γραφείο, στη βόλτα, αλλά να μπορείς να το βάλεις το βράδυ του Σαββάτου στο θέατρο. Κάποιο από τα παρακάτω, θα είναι το ιδανικό για σένα, θα ταιριάξει στο στιλ σου και θα το φορέσεις αρκετά όλη τη σεζόν.

Μαύρα δερμάτινα μποτάκια, Massimo Dutti

Μία από τις πιο κλασικές επιλογές που θα μείνει για καιρό στην ντουλάπα σου. Το καλύτερο είναι ότι δε θα το βαρεθείς ποτέ.

Μαύρα ankle boots, Topshop

Το twist με την μεταλλική λεπτομέρεια μπροστά είναι το στοιχείο που κάνει αυτό το μαύρο μποτάκι, ιδανικό για σένα που δεν αρκείσαι ποτέ σε μια κλασική επιλογή.

Mαύρα μποτάκια, Michael Kors

Ένα μποτάκι που μπορεί να εναρμονίζεται με τα casual outfits σου, χαρίζοντάς τους στιλ, χωρίς όμως να αφαιρεί τον cozy χαρακτήρα τους.

Μαύρα, δερμάτινα μποτάκια, Tsakiris Mallas

Αν θες οπωσδήποτε, να είσαι μέσα στα trends φέτος ακόμα και με τα μαύρα μποτάκια σου, τότε αυτό είναι σίγουρα μέσα στις επιλογές σου.

Μαύρα chelsea boots, Mango

Πάντα διαχρονικά, τα chelsea boots σε μαύρο χρώμα, είναι εκείνα που θα κάνουν ακόμα και το τζιν παντελόνι με ένα λευκό πουλόβερ να μοιάζει σαν ένα από τα πιο stylish outfits.

Μαύρα μποτάκια, Dr. Martens

Σε περίπτωση που έχεις ανάγκη μία πιο εναλλακτική αλλά πάντα κλασική επιλογή, τότε αυτά είναι τα μποτάκια που χρειάζεσαι.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thestyleograph