ΜΟΥΣΙΚΗ

Μέρα 10η: “Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος όπως δεν τον έχεις ξανακούσει”

Αγαπητό μου ημερολόγιο,

γεια σου και αντίο. Ω ναι, είναι αυτό που κατάλαβες. Σήμερα οι δρόμοι μας χωρίζουν. Δεν μπορείς να πεις όμως, ήταν ωραία όσο κράτησε. Σου έγραψα για τα αγαπημένα μου μαγαζιά από τα οποία μπορεί κάποια να ψωνίσει δώρα για τις φίλες αλλά και τον εαυτό της. Μοιράστηκα μαζί σου το μυστικό επιτυχίας του LadyLike. Σε πήγα στο καλύτερο πρωινό της Αθήνας, αλλά και σε μία από τις αγαπημένες μου πιτσαρίες. Μέχρι και για όταν πήγα για πλύσιμο του αγαπημένου μου Nissan Juke σου έκανα update.

Δεν μπορείς να πεις ήμουν εξαιρετική. Και είμαι σίγουρη ότι κανένας μας δεν πρόκειται να ξεχάσει το τρομερό Juke Lipsync, αλλά και τις τσιρίδες που έβγαλα όταν η Μάριον αποφάσισε να με πάει να τα δω όλα ανάποδα. 

Μα πόσο φανταστικά περάσαμε;

Αχ θα μου λείψεις. Και εσύ και το Juke! Μα τι ωραία που ένιωθα όταν το οδηγούσα. Ήταν τόσο smooth και τόσο διαφορετικό κάθε φορά που αποφάσιζα να αλλάξω στυλ οδήγησης – το αγαπημένο μου βέβαια ήταν το eco mode. Επίσης, ταίριαζε με εμένα καθότι τσαχπίνικο με όλες αυτές τις χρωματικές πινελιές που μπορείς να του βάλεις στο σαλόνι του, αλλά και εξωτερικά. Σαν να είχα ένα sur mesure συνολάκι. Και το καλύτερο δεν κατανάλωσε πολύ βενζίνη.

Σκέτο κουκλί αυτό το Juke – σαν κι εμένα όταν πήγα για περιποίηση προσώπου λίγο πριν την Πρωτοχρονιά.

Όμως μην ανησυχείς καλό μου ημερολόγιο, γιατί αυτό μπορεί να είναι η τελευταία φορά που σου γράφω, αλλά σου άφησα το καλύτερο για αυτή τη φορά. Σου είχα πει πως θα πετάξω τη βαρεμάρα και πως μέσα στο Juke θα κάνω μέχρι και συνέντευξη. Ε λοιπόν την έκανα και ίσως είναι η πιο απολαυστική που έχω κάνει ποτέ μου. Στο ρόλο του συνεντευξιαζόμενου ο Δημήτρης Ουγγαρέζος! Τα λόγια είναι απλά περιττά. Επηρεασμένη από το Ouga Challenge, τον άφησα να με πάει βόλτα με το αμάξι και του έκανα τις ερωτήσεις που του άξιζαν και δεν φορούσα και κοστούμι. Ένα πράγμα απλά θα σου πω: δες το βίντεο!

 

Αντίο και μην ξεχνάς σε αγαπώ.