OPINIONS

Μέρα 7η: “Αυτό το video θα σε σώσει στο μποτιλιάρισμα”

Αγαπητό μου ημερολόγιο,

Ωραία να οδηγείς το Nissan Juke. Αυτές τις μέρες ευχαριστήθηκα να πηγαίνω τσάρκες. Τι κέντρο πήγα, τι Βόρεια…μέχρι Σούνιο έφτασα και έκανα και βουτιά στην παγωμένη θάλασσα. Φίνα τα έχω περάσει με αυτό το υπέροχο compact crossover (διότι έχω μάθει και τη σωστή ορολογία) και εννοείται πως πολλές φορές έπιασα άλλους οδηγούς να το γλυκοκοιτάνε – πράγμα λογικό αφού το Juke έχει αναγνωριστεί ως πρότυπο σχεδιασμού που συνδύαζει premium φινέτσα και σπορ χαρακτήρα.

Για να μην μιλήσω για το νέο μικρότερου κυβισμού DIG-T 115, 1,2 λίτρων υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης, που προσφέρει μεγαλύτερη απόδοση, χαμηλότερες εκπομπές ρύπων και οικονομία καυσίμου. Να φανταστείς το οδηγώ non stop μία εβδομάδα και μία φορά έβαλα βενζίνη.

Και αφού το ερωτεύτηκα που το ερωτεύτηκα αυτό το αυτοκίνητο είπα να το χαρώ με έναν ακόμα τρόπο: να κάνω lip sync μέσα στο αναπαυτικό σαλόνι του. Σύνδεσα το κινητό μου μέσω Bluetooth με το εξαιρετικό ηχοσύστημα του Juke, κάλεσα και την Μάριον και μου έκανε και την τιμή να έρθει ως guest και ο καλύτερος lip syncer της Αθήνας, Θεόφιλος Σπηλιόπουλος. Μα τι άλλο να ζητήσω για να έχω ένα καταπληκτικό και ανεπανάληπτο Juke Lipsync;

Αναμφισβήτητα αυτό το video είναι ο,τι καλύτερο έχεις δει!