OPINIONS

Μέρα 9η: “Η έκπληξη που έφερε τα πάνω κάτω”

Αγαπητό μου ημερολόγιο,

θυμάσαι την πρώτη μέρα που σου είχα γράψει ότι θα πατάξω τη βαρεμάρα; Φαίνεται πως αυτό μου το new year’s resolution, που λένε και στο εξωτερικό, το πήρε πολύ σοβαρά η Μάριον, η γνωστή ξινή του Ladylike και αποφάσισε να μου κάνει έκπληξη μια μέρα που στο γραφείο βαράγαμε μύγες.

Μεταξύ μας τώρα, απλά νομίζω ότι ζητούσε ευκαιρία να οδηγήσει και εκείνη το Nissan Juke. Το είχε οδηγήσει και η Κοντή (Δέσποινα Δημά) τότε που πήγαμε για meeting και ακόμα έχει να λέει για το πόσο καλή ορατότητα είχε από τη θέση του οδηγού. Βέβαια εδώ που τα λέμε πώς να μην θέλει κάποιος να οδηγήσει το Juke και αν μάλιστα διαθέτει και το μοντέλο το οποίο ενσωματώνει την τεχνολογία NissanConnect, που συνδέεται με το smartphone και μπαίνει στα social media μέσω της 5,8 ιντσών έγχρωμη οθόνη αφής, τότε μη σου πω ότι θα θέλεις να κοιμάσαι κιόλας μέσα σε αυτό.

Βεβαίως να κοιμάσαι. Μέσα στο χώρο αποσκευών χωρητικότητας 354 λίτρων παρακαλώ. Καλά σαφώς και υπερβάλω – δεν θα κοιμηθείς δηλαδή, αλλά μια μεγάλη και μια μεσαία βαλίτσα χωράνε άνετα.

Τι έλεγα όμως; Α ναι για την έκπληξη της Μάριον. Αποφάσισε που λέτε ένα πρωί να μου δέσει τα μάτια και να με πάει κάπου, που πραγματικά μόνη μου δεν υπήρχε περίπτωση να πάω: στο Allou! Fun Park. Και με ανέβασε σε όλα αυτά τα μηχανήματα, που άνετα βλέπεις την Παναγία κομμώτρια, τον Χριστό φαντάρο και τους 12 Απόστολους go-go boys. Ω ναι νομίζω πως τους είδα όλους. Και αν και φοβόμουν – ειδικά εκεί που ήμουν ανάποδα στο King – μπορώ να πω ότι γέλασα (και τσίριξα) με την ψυχή μου. Να δες και το βίντεο.

 

Σε περίπτωση που σου αρέσει και εσένα να κάνεις εκπλήξεις τότε σου έχω ένα μίνι οδηγό για το πώς να κάνεις την κολλητή σου χαρούμενη:

1) Να γιορτάζεις τα ευχάριστα νέα. Τα μπαλόνια είναι πάντα μια καλή ιδέα.

2) Να δίνεις ένα χέρι βοηθείας όταν δεν το περιμένει. Τι θα έλεγες να τη βοηθήσεις στο βάψιμο σπιτιού;

3) Να την πας ένα μίνι ταξιδάκι. Κυρίως όταν είναι απογοητευμένη.

4) Στείλε της ένα γράμμα!

5) Στείλε της ένα video message εκεί που δεν το περιμένει.

6) Μαγείρεψέ της.

7) Διοργάνωσε ένα party έκπληξη χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο. 

8) Κάνε μια καθημερινή μέρα να μοιάζει με Κυριακή.