ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κέρδισε 5 αντιγηραντικούς ορούς SkinCeuticals Phloretin CF Gel

Η επιδερμίδα σου δέχεται καθημερινά πολλές επιθέσεις που προκαλούν φθορές. Γι' αυτό έχει και μηχανισμούς επιδιόρθωσης έτσι ώστε να μπορεί να καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης. Πάντα όμως χρειάζεται και τη δική σου βοήθεια προκειμένου να βοηθήσεις τους μηχανισμούς να είναι πιο αποτελεσματικοί. Σύμμαχός σου σε αυτό είναι η SkinCeuticals πρωτοπόρος στα αντιοξειδωτικά για την πρόληψη των σημαδιών γήρανσης. Είναι αποτελεσματικά, αφού είναι αποτέλεσμα επιστημονικής έρευνας πολλών ετών γι' αυτό και είναι αποδεκτά από την παγκόσμια ιατρική κοινότητα. Αποτελούνται από συστατικά καθαρής μορφής που διεισδύουν στην επιδερμίδα αλλά συνδυάζονται ιδανικά με ιατρικές αισθητικές πράξεις (όπως θεραπείς Laser,ενέσιμα, Peelings κ.α).

Για να έχεις μια λαμπερή και νεανική επιδερμίδα, λοιπόν, εμπιστεύσου το serum τριπλής αντιοξειδωτικής και αντιγηραντικής δράσης, Phloretin CF Gel της SkinCeuticals. Πρόκειται για ένα serum με τη μορφή gel, έτοιμο να αντιμετωπίζει τις βλάβες του δέρματος σε κάθε επίπεδο. Η καθημερινή χρήση του θα βοηθήσει στην επιτάχυνση της κυτταρικής ανανέωσης και την επανόρθωση της υφής του δέρματος καθώς επίσης θα ενισχύσει την παραγωγή του απαραίτητου για μία σφρiγηλή επιδερμίδα κιολλαγόνου και της ελαστίνης. Θα δεις το περίγραμμα του προσώπου σου να αλλάζει, ενώ τυχόν κηλίδες και δυσχρωμίες της επιδερμίδας θα μειωθούν εμφανώς.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό του Ladylike και κάνε δικό σου ένα από τα 5 Phloretin CF Gel της SkinCeuticals. Ένα ιδανικό συμπλήρωμα του αντηλιακού σου για καθημερινή αντιοξειδωτική & αντιγηραντική προστασία.

*Οι νικήτριες θα ενημερωθούν με email μετά τη λήξη του διαγωνισμού.