CELEBRITIES

Οι απρόσμενες απουσίες καλλιτεχνών στον γάμο της Νατάσσας Μποφίλιου

NDP Photo Agency

Μπορεί ο γάμος της Νατάσσας Μποφίλιου και του Χρήστου Κορτσέλη να ήταν τόσο "μυστικός" που ούτε ένας paparazzi δεν μπόρεσε να τους απαθανατίσει, αλλά οι λεπτομέρειες για αυτόν είδαν το φως της δημοσιότητας. Αρκετοί ήταν οι καλεσμένοι του ζευγαριού που μάθαμε πώς βρέθηκαν στον γάμο, όπως  η εντυπωσιακή Τόνια Σωτηροπούλου και ο καλός φίλος της τραγουδίστριας σύντροφός της Κωστής Μαραβέγιας. Ποιοι όμως δεν έδωσαν το "παρών";

Οι καλεσμένοι του ζευγαριού στον γάμο τους που τελέστηκε στην Ταράτσα του Φοίβου το απόγευμα του Σαββάτου 15 Σεπτεμβρίου έφταναν τους 400. Ωστόσο σύμφωνα με το δημοσίευμα του Down Town δεν παρευρέθηκαν στην τελετή και το γαμήλιο πάρτι τους η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Γιάννη Χαρούλης.

Οι δύο καλλιτέχνες θεωρούνται κατά πολλούς αγαπημένο φίλοι της Νατάσσας. Ωστόσο η καλλιτεχνική αμοιβαία εκτίμηση, δεν συνεπάγεται απαραίτητα μία αχώριστη φιλία.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σε συνέντευξή της στο Down Town πριν από έναν χρόνο είχε δηλώσει για τη συνάδελφό της: «Ίσως έχουμε παραμείνει φίλες γιατί δεν βλέπουμε ότι μοιάζουμε. Εκτιμούμε πολύ η μία την άλλη, αλλά έχουμε διαφορετικές επιλογές ζωής. Ακριβώς όπως εγώ την αποδέχομαι ως φίλη μου, ενώ μπορεί να της αρέσει για παράδειγμα το τρέξιμο και εμένα η ξάπλα στον καναπέ, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο αποδεχόμαστε καλλιτεχνικά η μία την άλλη. Υπάρχει συναγωνισμός μεταξύ μας και όχι ανταγωνισμός». Η ίδια πρόσθετε για το ενδεχόμενο συνεργασίας μεταξύ τους: «Έρχεται κόσμος και μας ρωτάει:”Πότε θα συνεργαστείτε εσείς οι δυο;”. Είμαστε όμως ακόμα πολύ μικρές και έχουμε να δουλέψουμε ατομικά σε πολλά επίπεδα για να κάνουμε κάτι τέτοιο. Η συνεργασία της Νατάσσας θα ερχόταν σε μια στιγμή που, για εμένα τουλάχιστον θα σήμαινε κάτι. Μια ολοκλήρωση ή ένας κύκλος που θα έκλεινε και θα έδινε τη θέση του σε έναν άλλο. Αυτή τη στιγμή νιώθω ότι δεν θα προσέφερα κάτι στην Νατάσσα και η Νατάσσα σε μένα. Έχουμε όλον τον καιρό μπροστά μας, όταν βαλτώσουμε κάπου να δούμε ότι η εξέλιξη μας κάπου κολλάει, να ενωθούμε. Μπορεί να είναι πολύ αναζωογοννητικό και για τις δυο μας».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency