CELEBRITIES

Alvaro de Miranda: O πρώην της Αθηνάς Ωνάση ξαναπαντρεύεται. Τα κακά παιδιά δεν διορθώνονται τελικά

Όταν σκέφτομαι την ιστορία της Αθηνάς Ωνάση με τον Alvaro de Miranda και το ότι το προσωπικό ασφαλείας της τον έπιασε στο κρεβάτι με άλλη, θυμώνω. Όταν θυμάμαι ότι ο τύπος διεκδίκησε 11 εκατομμύρια, άλογα, σπίτια και λεφτά ως διατροφή για το διαζύγιο, τσαντίζομαι πιο πολύ. Σήμερα που είδα ότι παντρεύεται μια παρουσιάστρια από τη Βραζιλία, έγινα έξαλλη.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι πριν παντρευτεί την Αθηνά (το 2005), ο Doda ήταν με ένα μοντέλο, τη Cibele Dorsa, με την οποία απέκτησε μια κόρη το 2000. Η Cibele αυτοκτόνησε το 2011. Λέγεται πως το σημείωμα που άφησε πριν πεθάνει δεν δημοσιεύτηκε, επειδή το απαγόρευσαν οι συνήγοροι του de Miranda, καθώς ανέφερε ότι αυτός την οδήγησε στην αυτοκτονία.

Όσα χρόνια ήταν παντρεμένος με την Αθηνά, τα κουτσομπολιά για το κέρατο που της έριχνε ακούγονταν παντού. Όταν τελικά τον συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω η Αθηνά ζήτησε διαζύγιο. Έξι μήνες μετά τον χωρισμό τους, ο Doda ανέβαζε στο instagram του φωτογραφίες με τη νέα του σύντροφο, μια σέξι, ξανθιά παρουσιάστρια από τη Βραζιλία, τη Denize Severo. Εννοείται πως λίγους μήνες πριν, δήλωνε ότι θα πάλευε μέχρι τέλους για να μη χάσει την αγάπη του (σ.σ.: την Αθηνά). Μέχρι σήμερα δεν έχει σταματήσει να ανανεώνει το προφίλ του με εικόνες γεμάτες φιλιά, έρωτα και πάθος με την τηλεπαρουσιάστρια.

 

Τώρα ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για ακόμα μια φορά, με τη Denize, στην Πορτογαλία. «Εχουμε ήδη διαλέξει εκκλησία και περιμένουμε να ορίσουμε την τελική ημερομηνία. Αλλιώς, ο ιερέας θα έρθει στο ξενοδοχείο για την τελετή», δήλωσε στην ιστοσελίδα Bunte. 

Δεν ξέρω τι θα έλεγα στη Denize αν ήταν φίλη μου, αλλά πραγματικά ΤΙ ΦΑΣΗ; Και πώς γίνεται κάθε φορά να πέφτουμε νομίζοντας ότι εμείς θα κάνουμε κάποιον ο οποίος έχει μεγαλώσει κι έχει χτίσει τη ζωή του διευρύνοντας τον ορισμό του «μαλάκα», να αλλάξει και να γίνει ξαφνικά ο τέλειος, ή έστω αυτός που θέλουμε. Τι να πω Denize μου, καλή τύχη, αλλά ποτέ μην υποτιμάς την ικανότητα κάποιου να σου αποδείξει πόσο δεν είναι αυτό που νομίζεις.