CELEBRITIES

H Jennifer Aniston έπρεπε να χάσει 15 κιλά για να παίξει στα Φιλαράκια (+άλλες 4 γυναίκες που άλλαξαν εμφάνιση για κάποιο ρόλο)

AP Photo/Kevork Djansezian

Η επέτειος των 25 ετών από την πρεμιέρα της αγαπημένη μας σειράς, έχει σταθεί αφορμή για διάφορες αποκαλύψεις. Δυστυχώς οι περισσότερες δεν είναι κάτι που θα θέλαμε να ξέρουμε, γιατί όπως και να το κάνεις, γκρεμίζεται κάπως η ειδυλλιακή εικόνα που έχεις για το all time classic sitcom της καρδιάς σου.

Σύμφωνα με ένα νέο βιβλίο που τιμά την επέτειο της σειράς, “Generation Friends: An Inside Look ath the Show That Defined a Television Era”, o ατζέντης της Jennifer Aniston της είπε ότι πρέπει να χάσει γύρω στα 15 κιλά, αν θέλει να πάρει τον ρόλο. «Γενικά έπρεπε να χάσει 15 κιλά αν ήθελε να μείνει στο Χόλιγουντ. Το Λος Άντζελες ήταν ένα πολύ σκληρό μέρος για μία γυναίκα, πόσω μάλλον για μία ηθοποιό» γράφει ο Saul Austerlitz. Και συνεχίζει: «Η Aniston είχε κανονικότατο βάρος αλλά η κάμερα προσέθετε 5 κιλά (ειρωνικά, αυτή η ατάκα υπάρχει και στη σειρά).

Δες κι αυτό: “Τα Φιλαράκια”: 20+1 gifs με τις πιο κλασικές σκηνές της σειράς

Εξάλλου και η ίδια η Jen έχει μιλήσει για την πίεση του να είναι αδύνατη και είχε παραδεχτεί στο “Rolling Stone” ότι έκανε πολύ κακή διατροφή με πολλά σάντουιτς με μαγιονέζα. Για την ακρίβεια, μαγιονέζα σε λευκό ψωμί. Και συνέχισε λέγοντας ότι ο ατζέντης της το είπε ξεκάθαρα ότι αν δεν έχανε κιλά δε θα έβρισκε κανένα ρόλο της προκοπής. Ωστόσο, όπως είχε τονίσει, αυτό τελικά την βοήθησε γιατί έτρωγε πολύ άσχημα. «Δεν μπορείς να ζεις με milkshake και τηγανητές πατάτες», είχε πει χαρακτηριστικά.

Η Aniston, όμως, δεν ήταν η μόνη που χρειάστηκε να κάνει αλλαγές προκειμένου να πάρει έναν ρόλο. Υπάρχουν και οι περιπτώσεις όπου έπρεπε να αποχαιρετήσουν όλα (ή τα περισσότερα) μαλλιά τους, να πάρουν ή να χάσουν κιλά και γενικώς να κάνουν μία αλλαγή που ούτε εσύ θα έκανες αν δεν πληρωνόσουν τόσα πολλά χρήματα.

Charlize Theron

Η πανέμορφη Charlize δεν έχει πάρει κιλά για ρόλο μόνο μία φορά. Θυμάσαι σίγουρα το Monster που της χάρισε το Όσκαρ καθώς και την ολική αλλαγή στην εμφάνισή της. Μόνο που τότε διένυε τη δεκαετία των 20 και της ήταν πιο εύκολο να χάσει τα περιττά κιλά. Όταν το ξαναέκανε στα 41, υποδυόμενη τη μαμά τριών παιδιών, είπε ότι ήταν βάρβαρο γιατί αυτήν τη φορά, ένιωσε να επηρεάζεται η υγεία της. Έπεσε σε κατάθλιψη επειδή έτρωγε πολλή ζάχαρη και ένιωθε φρικτά.

Διάβασε κι αυτό: Bombshell: Αγνώριστη η Charlize Theron στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας

Natalie Portman

Δεν είναι σίγουρα η μόνη ηθοποιός που έχει ξυρίσει όλο το κεφάλι για χάρη ενός ρόλου, αλλά η εικόνα της Natalie Portman στην ταινία ”V for Vendetta” μας έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό. Τόλμησε και κέρδισε με αυτόν το ρόλο να σημαδεύει την καριέρα της και να της στρώνει τον δρόμο και για άλλους εντυπωσιακούς ρόλους, με ή χωρίς μαλλιά.

Renée Zellweger

Μιλάμε για τη βασίλισσα της αυξομείωσης βάρους για τις ανάγκες ενός συγκεκριμένου ρόλου. Η Bridget Jones της άνοιξε τις πόρτες αλλά οι τρεις ταινίες που γυρίστηκαν το 2001, το 2003 και το 2016, την ανάγκασαν να πάρει τουλάχιστον 10 κιλά και μετά να τα χάσει. Η ίδια είχε κουραστεί πολύ γιατί έπρεπε να καταναλώνει καθημερινά τουλάχιστον 4000 θερμίδες ενώ μετά έμπαινε στη διαδικασία καθημερινής και αυστηρής γυμναστικής. Ελπίζουμε να είναι καλά στην υγεία της.

 

Rooney Mara

To κορίτσι με τα τατουάζ έπρεπε να έχει piercings, ξυρισμένα φρύδια και κεφάλι και να είναι πολύ αδύνατο. Σε αυτήν την περίπτωση, η Rooney Mara έχασε από μόνη της μερικά κιλά αν και ο σκηνοθέτης ήταν αντίθετος με την απόφασή της. Αυτό που την πόνεσε όμως περισσότερο ήταν οι 4 τρύπες που έπρεπε να έχει σε κάθε αυτί. Άουτς. 

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Kevork Djansezian