CELEBRITIES

Ελένη Φουρέιρα: Ο σύντροφος και οι αδερφές της στην απονομή του διαμαντένιου δίσκου της

NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

To Poli_Ploki είναι το τελευταίο album της Ελένης Φουρέιρα κι αυτό που έγινε διαμαντένιο και τιμήθηκε σε μία λαμπερή τελετή απονομής την Τετάρτη 24 Απριλίου. Η Ελένη Φουρέιρα ήταν φυσικά εκεί, ενώ από το πλευρό της δεν έλειπαν τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Πρόκειται για το πρώτο diamond album που απονέμεται στην Ελλάδα κι αυτή την πρωτιά την κατέκτησε η Ελένη Φουρέιρα με το Poli_Ploki, το οποίο συγκέντρωσε πάνω από 120 εκατομμύρια streams και πάνω από 150 εκατομμύρια views στο YouTube.

Στο πλευρό της, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, από την Panik Records, βρισκόταν ο σύντροφός της και πατέρας του γιου της, Alberto Botía. Η Ελένη Φουρέιρα απαθανατίστηκε στο πλευρό του χαμογελαστή.

Ελένη Φουρέιρα NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Εκεί βρίσκονταν και οι αδερφές της, Ιωάννα και Μαργαρίτα με τις οποίες η Ελένη Φουρέιρα είναι πολύ δεμένη. Επίσης όπως ίσως θα παρατηρήσεις οι 3 γυναίκες μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους.

Ελένη Φουρέιρα NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ
Ελένη Φουρέιρα NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Η μητέρα της δεν βρισκόταν εκεί καθώς, όπως δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες που κάλυψαν την απονομή η τραγουδίστρια «κάποιος πρέπει να είναι στο σπίτι με το παιδί».

«Ένα μήνα μετά τη κυκλοφορία του δίσκου έμεινα έγκυος και αγχώθηκα πολύ για το πως θα πάει αλλά η εταιρεία μου ήταν δίπλα μου και με στήριξε πολύ… Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη μάνα μου γιατί αν δεν ήταν αυτή με το μωρό, δε ξέρω αν θα τα κατάφερνα. Με βοηθάει πολύ. Θα ήθελα πολύ να είναι εδώ απόψε, και θα ήταν, αλλά κάποιος έπρεπε να μείνει με το παιδί», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Φουρέιρα.

«Ο γιος μου δεν έχει πει ακόμη μαμά, αρνείται. Θα ήθελα να γίνω τόσο καλή μαμά, όσο η δική μου μαμά», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

«Aν χρειαζόταν να αφήσω την καριέρα μου για το παιδί μου, εννοείται πως θα το έκανα. Για το παιδί μου θα έκανα τα πάντα», ανέφερε σε άλλο σημείο η Ελένη Φουρέιρα. Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια, με τον Alberto Botía σχεδιάζουν σύντομα να πραγματοποιήσουν τη βάπτιση του γιου τους, ωστόσο δεν θέλησε να μοιραστεί λεπτομέρειες για την τελετή ή για το όνομα που θα πάρει το παιδί.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί ξεχνάς τον ύπνο. Νομίζω έχω να κοιμηθώ πάνω από 5 ώρες έναν χρόνο. Είναι ελάχιστες οι μέρες που κοιμάται όλο το βράδυ. Νιώθω μεγάλη ευλογία, και δε με νοιάζει καθόλου που κουράζομαι και που δε κοιμάμαι. Είναι δύσκολο, και ξαναλέω ότι είμαι πολύ τυχερή που έχω τη μαμά μου και έναν τόσο καλό μπαμπά και σύντροφο, που είναι επίσης βράχος δίπλα μου», δήλωσε για τη μητρότητα η Ελένη Φουρέιρα.

Ελένη Φουρέιρα NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ
NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Η Ελένη Φουρέιρα γέννησε τον γιο της τον Φεβρουάριο του 2023, με τον σύντροφό της στο πλευρό της κατά τη διάρκεια του τοκετού. Είχε ανακοινώσει την πρώτη της εγκυμοσύνη λίγους μήνες νωρίτερα με μία κοινή τους φωτογραφία στο Instagram.

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο καιρός που το προσπαθούσα. Έτυχε σ’ εµένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω να µην απογοητεύονται, γιατί εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. 1,5 χρόνο πάλευα. Πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς, μέχρι που τελικά το μωρό ήρθε φυσικά», έλεγε σε συνέντευξή της στη Vogue, ενώ σχολίαζε για τον σύντροφό της: «Ήταν και είναι ένας τρομερά υποστηρικτικός σύντροφος και είμαι σίγουρη ότι θα γίνει φανταστικός μπαμπάς».