CELEBRITIES

Το “ευχαριστώ” της Ε. Τσαβαλιά και ο αλκοολισμός του Θ. Αθερίδη

Κυριακή χωρίς gossip recap στο Ladylike.gr γίνεται; Όχι βέβαια. Διάβασε τα καλύτερα gossip της εβδομάδας για να είσαι πλήρως ενημερωμένη.

Χαμούλης από δηλώσεις είχαμε την εβδομάδα που μας πέρασε στην ελληνική showbiz. Η πρώτη συνέντευξη της Τζένης Μπαλατσινού, ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε για το πρόβλημα με τον αλκοολισμό, ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε για το αν αντιγράφει “Το Πρωινό” και η Έλενα Τσαβαλιά ευχαρίστησε δημόσια την Ελένη Μενεγάκη.

Την πρώτη της συνέντευξη μετά τον χωρισμό της από τον Πέτρο Κωστόπουλο, έδωσε η Τζένη Μπαλατσινού στην εκπομπή “Joy”. “Δεν το έχω σκεφτεί ότι κάνω restart. Είναι τόσο πολύ έντονο το επαγγελματικό κομμάτι και τα παιδιά μου, που δεν σκέφτομαι το restart. Αν κάτσεις και το αναλύσεις τόσο πολύ, δεν παίρνεις καμία απόφαση. Για εμένα το στοίχημα είναι να είμαστε καλά ακόμα και χωριστά. Να είμαστε μια υγιής οικογένεια”

 

Στο αστυνομικό τμήμα βρέθηκε η Δέσποινα Βανδή καθώς φέρεται να εκνευρίστηκε με φωτογράφους οι οποίοι την παρακολουθούσαν πάνω σε ένα μηχανάκι. Η Δέσποινα μαζί με μια φίλη της είχαν πάει στη Γλυφάδα και όταν η τραγουδίστρια αντιλήφθηκε τους paparazzi κατευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. “Φώναξαν οι αστυφύλακες, πήγαμε εκεί και η Δέσποινα άρχισε να φωνάζει και να λέει “δεν αντέχω πια! Κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια, δεν έχω προσωπική ζωή! Δεν μπορώ να κάνω κάτι, αμάν πια”, δήλωσε ο ένας από τους φωτογράφους στην εκπομπή “Μία”.

 

Η Δούκισσα Νομικού αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα στο ότι παρόλο που είναι single 1.5 χρόνο εκείνη είναι σχεσάκιας.”Η αλήθεια είναι ότι είμαι μόνη μου σχεδόν 1,5 χρόνο. Είμαι περήφανη για όλες τις επιλογές μου στην προσωπική μου ζωή (…) Από πολύ μικρή ήμουν “σχεσάκιας” πάντα μου άρεσε να έχω έναν άνθρωπο να με φροντίζει και να τον φροντίζω. Τον τελευταίο καιρό που έχω μείνει μόνη μου το απολαμβάνω. Κατ’ επιλογή έμεινα μόνη”.

 

Για τον χωρισμό της με τον Μύρωνα Στρατή και την έκταση που πήρε στα μέσα ενημέρωσης, μίλησε η Μαίρη Συνατσάκη στο περιοδικό “Miss Glitter”. “Ήταν τρομερά σουρεάλ. Χώθηκα αρκετό καιρό στο σπίτι και το αντίστοιχο έκανε ο Μύρωνας. Δε θα μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς. Από την άλλη είμαστε ρεαλιστές και ξέρουμε τι δουλειά κάνουμε και τις απαιτήσεις της. Τη μέρα που έπρεπε να πάω στο Kick Off Party των MAD ήξερα πως θα έχω μπροστά μου έξι ανθρώπους που θα με ρωτούσαν για το χωρισμό. Το έζησα σαν εξωσωματική εμπειρία. Σε ρωτάνε πράγματα που δεν έχεις απαντήσει ούτε στην κολλητή σου. Δεν γκρινιάζω ούτε για αυτό, είναι μέρος της δουλειάς”.

Δημόσια ευχαρίστησε η Έλενα Τσαβαλιά την Ελένη Μενεγάκη για τα όσα είπε η παρουσιάστρια για εκείνη. Συγκεκριμένα, τις προάλλες η Ελένη Μενεγάκη είπε ” Με έχει εντυπωσιάσει ο τρόπος που χειρίζεται τον λόγο, πραγματικά, περνάει αυτά που θέλει να πει χωρίς να θίγει κανέναν με έναν πολύ ωραίο λόγο με έχει αφήσει άφωνη. Θέλω πάρα πολύ να την δω και να τα πούμε! Συγχαρητήρια Έλενα”. Από την πλευρά της, η Έλενα Τσαβαλιά απάντησε “Σε ό,τι με αφορά προσωπικά, θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την Ελένη Μενεγάκη για τα καλά της λόγια. Είναι πολύ τιμητικό να μιλά κατ ’αυτόν τον τρόπο για μένα η Ελένη. Είναι μια γυναίκα πολύ χορτάτη, χωρίς ανασφάλειες, ένας άνθρωπος που δεν φοβάται κάτι πόσο μάλλον εμένα. Έχει κερδίσει την απόλυτη επιτυχία και την ευχαριστώ θερμά που εκφράστηκε τόσο όμορφα”.

Ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από τον Alpha και για ποιο λόγο δεν ήθελε να συνεχίσει την εκπομπή “Δέστε τους”. “Είχα προτάσεις, παράπονο δεν έχω. Είχα αρχικά από τον Alpha πρόταση να συνεχίσω, αλλά δεν τα βρήκαμε στα οικονομικά. Φυσικά, ζήτησα περισσότερα από πέρυσι, αρκετά περισσότερα. Είχα πει παντού πως δεν θέλω να συνεχίσω, ήμουν πολύ ολοκληρωμένος σε αυτή την εκπομπή. Το κανάλι μου έκανε βασικά αυτή την πρόταση και επιπροσθέτως κάτι άλλο. Μου ζήτησαν να κάνω πάλι το “Δέστε τους”, τους είπα ότι δεν θα ήθελα. Μετά αφού κατάλαβα πως την εκπομπή αυτή τη χρειαζόταν το κανάλι, τους ζήτησα έναν λόγο να το κάνω. Καλλιτεχνικά εγώ ήμουν οκ, δεν είχα να δώσω κάτι παραπάνω στην εκπομπή. Τους ζήτησα να μου δώσουν έναν λόγο. Ο λόγος για μένα ήταν το οικονομικό, να πάρω ένα σπίτι. Τους φάνηκαν πολλά (αυτά που ζήτησα) και δεν είχαν άδικο”.

 

Στη δημοσιότητα βγήκε η αιτία του καυγά της Ελένης Μενεγάκη με τον μπάτλερ της, που είχε ως αποτέλεσμα την παρέμβαση της αστυνομίας. Αφορμή για τον καυγά τους, αποτέλεσαν τα πρόσφατα δημοσιεύματα που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της. Η παρουσιάστρια, διαπίστωσε ότι η συγκεκριμένη είδηση διέρρευσε από τον μπάτλερ της, με αποτέλεσμα μετά τον καυγά να ακολουθήσει η απόλυσή του.

Ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος παρουσιάζει την εκπομπή “Αργά” στο Action 24 έδωσε συνέντευξη στον “προκάτοχο”, Νίκο Μαστοράκη. Μεταξύ των άλλων, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον εθισμό του στο αλκοόλ. “Από 15 χρονών ξεκίνησα με μπυρίτσες. Έκανα μια αγχόλυση σε μια κρίση πανικού. Σε αυτή την κρίση έτρεξα να πάω να βρω τον μπαμπά μου για να με σώσει και μπαίνω εγώ ταραγμένος, κίτρινος, έντρομος και λέει “Γιάννη πιάσε μια μπύρα. Κάτσε εκεί”. Από την μπύρα πήγα στο ουίσκι. Έπινα ένα μπουκάλι ουίσκι σε μια μέρα, από την ώρα που σουρούπωνε μέχρι τις τέσσερις το πρωί. Το πρωί έπινα μπύρες”.

 

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Ζήνα Κουτσελίνη έγραψε ένα αιχμηρό σχόλιο που πολλοί το συνδύασαν με την αποχώρησή της από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. “Όταν είσαι στον πάτο καλό είναι να κοιτάς και τους διπλανούς σου- μαζί είσαστε σε τέλμα. Αλίμονο σ΄εκείνους που δεν τους βλέπουν ούτε τους ακούνε. Είναι καταδικασμένοι να μείνουν εκεί για πάντα! Δεν θα δουν ποτέ το φως”.

 

Την απάντησή του, έδωσε ο Μάρκος Σεφερλής για όσους τον κατηγόρησαν ότι η εκπομπή “Mega με μια” την οποία παρουσιάζει, αντέγραψε τα παιχνίδια της “αντίπαλης” εκπομπής, “Το πρωινό”. “Ήταν λογικό τα νούμερα να είναι υψηλά. Ο κόσμος είχε ακούσει πολλά και είχε περιέργεια στην πρεμιέρα. Το ευχάριστο είναι ότι κάθισαν μέχρι το τέλος να μας δούν κάτι που σημαίνει πως τους άρεσε αυτό που παρουσιάσαμε παρόλο που ήταν λίγο αγχωμένο. Εμείς συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό, με την ίδια αγάπη και ελπίζουμε να συνεχίσουν να μας βλέπουν. Η πρεμιέρα δεν ήταν ενδεικτική για το τι θα συμβεί όλη τη χρονιά. Τα νούμερα και να πέσουν λίγο πάλι θα κάνουμε το ίδιο”.

Διάβασε επίσης στο Ladylike.gr

Η δήλωση της Κ. Σπυροπούλου για την αποχώρηση της Ζ. Κουτσελίνη και το bullying που υπέστη η Καλομοίρα

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για τους πρώην συντρόφους της και η Σμαράγδα Καρύδη έγινε καστανή