CELEBRITIES

Το αιχμηρό σχόλιο της Ζήνας Κουτσελίνη μετά την αποχώρηση από τον Alpha

Η Ζήνα Κουτσελίνη μέχρι πριν από μία εβδομάδα υπήρξε αρχισυντάκτρια της εκπομπής της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, ''Σπίτι μου, σπιτάκι μου'', στον Alpha και λέω μέχρι πριν από μία εβδομάδα γιατί έτσι ξαφνικά ανακοινώθηκε πως απομακρύνεται από την εκπομπή.

Ο ανταγωνισμός σκληρός και τα νούμερα τηλεθέασης χαμηλά ή χαμηλότερα από ό,τι περίμεναν. Η Κατερίνα Καραβάτου, ο Κρατερός Κατσούλης, ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Όλγα Λαφαζάνη έχουν καταφέρει να βρίσκονται μπροστά από την ομάδα της Κωνσταντίνας από το πρώτο Σαββατοκύριακο ταυτόχρονης προσβολής των δύο εκπομπών.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε για την αποχώρηση της Ζήνας Κουτσελίνη λέγοντας τα εξής: “H Ζήνα Κουτσελίνη δεν θα είναι στην παρέα μας. Παρόλα αυτά εγώ θέλω να την ευχαριστήσω ειλικρινά για ότι προσέφερε όσο διάστημα συνεργαστήκαμε και να σας πω ότι όλοι εμείς εδώ που δουλεύουμε και όχι μόνο εμείς οι πέντε αλλά και όλοι οι άνθρωποι που δουλεύουν από πίσω για να βγει αυτή η εκπομπή στον αέρα όπως βγαίνει, είμαστε εργαζόμενοι και οφείλουμε να σεβόμαστε τις αποφάσεις του καναλιού, του σταθμού στον οποίο δουλεύουμε”.

 

Περιμέναμε τη δική της αντίδραση η οποία αν και καθυστέρησε ελαφρά δεν στερείται αιχμηρότητας. Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook σχολίασε: ”Όταν είσαι στον πάτο καλό είναι να κοιτάς και τους διπλανούς σου- μαζί είσαστε σε τέλμα. Αλοίμονο σ΄εκείνους που δεν τους βλέπουν ούτε τους ακούνε. Είναι καταδικασμένοι να μείνουν εκεί για πάντα! Δεν θα δουν ποτέ το φως”.

Οι συζητήσεις για τον αν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ικανή για κεντρική παρουσιάστρια φαντάζουν πιο επίκαιρες από ποτέ.

 

Διαβάστε ακόμα στο Ladylike.gr

Κατερίνα Καραβάτου: Δεν είδα την εκπομπή της Σπυροπούλου

Η δήλωση της Κ. Σπυροπούλου για την αποχώρηση της Ζ. Κουτσελίνη