VICTORIA'S SECRET

Victoria’s Secret Fashion Show: Πώς θα πετύχεις το λαμπερό μακιγιάζ των “αγγέλων” από το φετινό show

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Το να γίνεις ένα από τα αγγελάκια της Victoria's Secret δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Το να πετύχεις βέβαια το signature μακιγιάζ τους, μόλις έγινε λίγο πιο εύκολο χάρη στη celebrity makeup artist, Charlotte Tilbury, η οποία επιμελήθηκε το μακιγιάζ των μοντέλων στο το φετινό Victoria's Secret Fashion Show και και πριν λίγες ώρες ανέβασε ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube δείχνοντας βήμα- βήμα πώς θα πετύχουμε το μοναδικό beauty look τους.

 

Λαμπερή, φρέσκια επιδερμίδα με γενναιόδωρες δόσεις λάμψης και bronzer και glossy beach waves ήταν και φέτος τα βασικά χαρακτηριστικά του look, που συνδύαζε ένα θηλυκό, sexy και ρομαντικό αέρα χωρίς υπερβολές. Άλλωστε, βασική πηγή έμπνευσης της makeup artist για τη δημιουργία του look ήταν το υγιές, φρέσκο, λαμπερό φυσικά flawless beauty look της Gisele Bündchen, ένα από τα πιο iconic «αγγελάκια» όλων των εποχών.

 

«Ήθελα το μακιγιάζ να μεταφέρει όλο αυτό το χαρούμενο κλίμα που επικρατεί στο show της Victoria’s Secret. Είναι εντυπωσιακό να βλέπεις τόσες πολλές sexy, λαμπρές γυναίκες να μοιράζονται τη δύναμη του μακιγιάζ με τον κόσμο» ανέφερε χαρακτηριστικά η Charlotte, η οποία χρησιμοποίησε καλλυντικά από το δικό της beauty brand στο μακιγιάζ των μοντέλων.

 

Μετά τη σωστή προετοιμασία της επιδερμίδας, η Charlotte και η ομάδα της άπλωσαν πρώτα ένα ελαφρύ primer και στη συνέχεια ένα foundation με λάμψη και σχεδόν διάφανη κάλυψη.

 

Ακολούθησε το contouring και το highlighting με την Tilbury’s Filmstar Bronze & Glow παλέτα προκειμένου να τονίσει τα ζυγωματικά και τις γωνίες στο πρόσωπο των μοντέλων. Για να πετύχει ένα ακόμη πιο σμιλεμένο και sunkissed αποτέλεσμα, πέρασε από πάνω συνδυαστικά δύο sticks με κρεμώδη υφή (ένα bronzer και ένα ρουζ), ενώ για τα μάτια επιλέχθηκαν απαλές μεταλλικές αποχρώσεις από την Bigger Brighter Eyes παλέτα.

Η τελευταία πινελιά μπήκε με την πούδρα σταθεροποίησης.

 

Στα χείλη, έκανε αρχικά το περίγραμμα με το μολύβι Lip Cheat Liner στην απόχρωση Pillow Talk- η καλύτερη απόχρωση για να κάνεις τα χείλη σου να δείχνουν πιο σαρκώδη- και από πάνω πέρασε ένα ροδακινί- nude Victoria’s Secret Velvet Matte Lip Cream στην απόχρωση Showstopper.

 

Όσο για το πώς θα πετύχεις το look; Ήρθε η ώρα να πατήσεις play στο παρακάτω βίντεο.

 

Κεντρική Φωτογραφία:Photo by Evan Agostini/Invision/AP