VICTORIA BECKHAM

Η Victoria Beckham κουρεύτηκε μέσα στο αμάξι πηγαίνοντας στα People’s Choice Awards

AP Photo/Joel Ryan

Τα βραβεία δεν είναι εύκολη υπόθεση για τις διάσημες κυρίες του Hollywood. Οι διορθώσεις και οι λεπτομέρειες τελευταίας στιγμής είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα προκειμένου να φτάσουν αψεγάδιαστες στο κόκκινο χαλί. Κι όταν φεύγεις από το σπίτι και ένα τσουλούφι βλέπεις ότι δεν κάθεται καλά στο κεφάλι σου ή δεν προλαβαίνεις να χτενιστείς γιατί έχεις αργήσει ή απλά άργησε να έρθει ο κομμωτής σου, τότε μπορείς να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Victoria Beckham.

Στο δρόμο για τη Santa Monica και τα φετινά People’s Choice Awards, η Victoria, πιο cool από ποτέ- ασυνήθιστο για την πάντα οργανωτική και άψογη Posh που όλες ξέρουμε και αγαπάμε- αποφάσισε να κουρευτεί με τη βοήθεια του κομμωτή της,  Ken Paves, μέσα στο αμάξι. Μάλιστα, δε δίστασε να ανεβάσει μερικά stories στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram δείχνοντας όλη τη διαδικασία.

 

«Τώρα κάνουμε τα μαλλιά και το μακιγιάζ μέσα στο αυτοκίνητο. Ένα γρήγορο κούρεμα. Γιατί το κάνεις αυτό, Κεν; Μήπως κάποιος αργοπόρησε σήμερα;» και συνέχισε «Άργησε κάποιος και γι’ αυτό ετοιμαζόμαστε κυριολεκτικά μέσα στο αμάξι;» με τον Ken να απαντά λίγο αργότερα «Δεν αργώ ποτέ».

 

Βέβαια, στο κόκκινο χαλί το πρώην Spice Girl εμφανίστηκε με πιασμένα τα μαλλιά του πίσω και μερικά τσουλούφια να πλαισιώνουν το πρόσωπο, ενώ προτίμησε ένα λευκό κουστούμι και ένα ζευγάρι μαύρες γόβες για τη συγκεκριμένη βραδιά.

 

Last but not least, το κατακόκκινο μανικιούρ της, δια χειρός του Tom Bachik ολοκλήρωνε το look της.

 

Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo/Joel Ryan