BEAUTY

3 τρόποι να προσθέσεις ιταλική φινέτσα στην καθημερινή περιποίηση των χεριών σου

Αποπνέοντας τον αέρα του γνήσιου Ιταλικού στιλ και συμβολίζοντας έναν κόσμο αυθεντικής δεξιοτεχνίας φτιαγμένο από προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά και με απλή αλλά σοφιστικέ χάρη, η Acqua di Parma για ακόμη μία φορά κατάφερε να αποτυπώσει την εκλεπτυσμένη και εξαίσια κομψότητα ακόμα και στην πιο απλή καθημερινή ρουτίνα περιποίησης, όπως αυτή των χεριών μας. Τρία νέα προϊόντα- τρεις νέες φόρμουλες έρχονται να προστεθούν στη συλλογή του ιστορικού Ιταλικού brand εμπλουτισμένα με τα εμβληματικά αρώματα της Colonia, της Colonia Essenza και της Colonia Pura και εμείς έχουμε όλες τις λεπτομέρειες.

Υγρό σαπούνι χεριών, Colonia Hand Soap: Αν προτιμάς τα πρακτικά υγρά σαπούνια, το Colonia Hand Soap με την εύχρηστη αντλία, είναι εμπλουτισμένο με πολύτιμα ενεργά συστατικά – πανθενόλη για βαθιά θρέψη και εκχύλισμα αλόης για αναζωογόνηση και προστασία. Η φόρμουλα περιέχει μόνο φυσικές ουσίες που δρουν στην επιφάνεια της επιδερμίδας και εγγυώνται μια ήπια καθαριστική δράση διατηρώντας την υδρολιπιδική στιβάδα. Το σαπούνι δημιουργεί πλούσιο, κρεμώδη αφρό κατά την επαφή με το νερό, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και ευχάριστα αρωματισμένη.

 

Σαπούνι σε μορφή πούδρας, Colonia/Colonia Essenza/Colonia Pura Powder Soap: Συσκευασμένο σε ένα κομψό μεταλλικό κουτί με απλό design που θυμίζει τα παλιά δοχεία του ταλκ και διακοσμημένο με το λαμπερό κίτρινο της Acqua di Parma, το σαπούνι αυτό, aka Powder Soap, δημιουργεί στην επαφή του με το νερό, πλούσιο, βελούδινο αφρό που καθαρίζει ήπια το δέρμα. Διατίθεται σε τρεις παραλλαγές (αρωματισμένο με εσπεριδοειδείς νότες της Colonia, με το αυθεντικό ακόρντο δέρματος της Colonia Essenza και μία τρίτη με την διάφανη αρμονία της Colonia Pura) έτσι ώστε να επιλέξεις την αγαπημένη σου ευωδιά.

 

Κρέμα χεριών, Colonia Hand Cream: Με ανάλαφρη υφή που μαλακώνει και αποπρροφάται άμεσα από το δέρμα παρέχοντάς του προστασία που διαρκεί, αφήνει τα χέρια υπέροχα μεταξένια στην αφή. Παράλληλα, είναι εμπλουτισμένη με πανθενόλη, shea butter και έλαιο από κουκούτσι βερίκοκου, προσφέροντας μέγιστη προστασία στην επιδερμίδα χάρη στην δημιουργία ενός προστατευτικού φιλμ αλλά και στις μαλακτικές ιδιότητές της.