TIPS

Ξενύχτησες; Πώς θα δείχνεις ξεκούραστη με 4 κινήσεις στο μακιγιάζ σου

Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν χωρίς hangover δε γίνεται. Πιο ξεκούραστη με hangover γίνεται; Το ερώτημα είναι ίδιο μετά από κάθε ξενύχτι- πόσο μάλλον το χθεσινό- και γι αυτό το λόγο, συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο πρακτικά makeup tips που θα μας δείχνουν ανανεωμένες ακόμη κι αν χάσαμε το μέτρημα από τα κοκτέιλς.

#1. BB ή CC

Hangover και αφυδατωμένη επιδερμίδα είναι συνώνυμα. Γι αυτό το λόγο, φρόντισε εκτός από τη γενικότερη ενυδάτωση του προσώπου σου να πεις «ναι» σε μία BB ή CC κρέμα (aka ενυδατική με χρώμα) και να αφήσεις για λίγο το ματ foundation σου, μιας και θα κάνει την κουρασμένη από το ξενύχτι επιδερμίδα σου να δείχνει πιο θαμπή.

 

#2. Λευκό μολύβι

Το μυστικό των makeup artists εδώ και χρόνια για να κρύψουν την κούραση- έλλειψη ύπνου- ταλαιπωρία από το βλέμμα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το απλώσεις στην γραμμή του κάτω βλεφάρου και στην εσωτερική γωνία των ματιών σου.

 

#3.Κραγιόν

Είναι η πιο απλή και άχαστη κίνηση που μπορείς να κάνεις. Δώσε έμφαση στα χείλη σου, τονίζοντάς τα με μία κόκκινη, ροζ, φωτεινή ή πιο απαλή απόχρωση που θα τραβήξει την προσοχή από την κούραση που υπάρχει στο βλέμμα σου.

 

#4. Concealer

Εκτός από την περιοχή κάτω από τα μάτια για να καλύψεις τους μαύρους κύκλους, άπλωσε το concealer στις εσωτερικές γωνίες των ματιών σου, στο κόκκαλο της μύτης σου και ταμποναριστά στα ψηλά σημεία των ζυγωματικών σου, προκειμένου η επιδερμίδα σου να φαίνεται λαμπερή και ενυδατωμένη.