ΜΑΤΙΑ

3 λόγοι που θα σε πείσουν να μην ξεχνάς το ντεμακιγιάζ

Κεφάλαιο ντεμακιγάζ! Ίσως το πιο βαρετό θέμα όσον αφορά στη γυναικεία περιποίηση, αλλά ταυτόχρονα τόσο απαραίτητο.

Έχεις ξυπνήσει πουρνό-πουρνό, έχεις περάσει μία γεμάτη μέρα, τόσο που με δυσκολία βρήκες μισή ώρα αργά το μεσημέρι να φας και το βράδυ είχες κανονίσει έξοδο. Γίνεται να μην πας; Το ερώτημα είναι φυσικά ρητορικό και θα σου πω ότι καλά έκανες και πήγες.

Γυρνάς όμως εξαντλημένη στο σπίτι και έρχεται η ώρα να ξεβαφτείς για να αφεθείς επιτέλους στο μαλακό σου κρεβάτι. Αν αυτά τα 10′ σου φαίνονται βουνό, θέλω να σε διαβεβαιώσω ότι δεν είσαι η μόνη.

Ωστόσο, όσο κι αν βαριέσαι το ντεμακιγιάζ δεν πρέπει να το παραλείπεις ποτέ κι όχι επειδή το λέω εγώ, αλλά επειδή το  πρόσωπό σου το έχει μεγάλη ανάγκη.

Λόγος #1

Το μακιγιάζ που έχεις όλη την ημέρα στο πρόσωπό σου μπορεί να σε ομορφαίνει και να τονίζει τα χαρακτηριστικά σου αλλά ταυτόχρονα κλείνει τους πόρους σου. Χρειάζεται λοιπόν κάποια στιγμή να αναπνεύσει και εσύ πρέπει να το βοηθήσεις αφαιρώντας το μακιγιάζ και ανοίγοντας του πόρους του.

Λόγος #2

Ακόμα κι αν δεν είσαι φανατική του μακιγιάζ και δεν βάφεσαι κάθε μέρα, το πρόσωπό σου χρειάζεται πάλι έναν ήπιο καθαρισμό. Οι ρύποι από την ατμόσφαιρα και άλλη εξωτερική παράγοντες επιβαρύνουν την επιδερμίδα του προσώπου σου. Έτσι ακόμα κι αν δεν έχεις βαφτεί χρησιμοποίησε ένα micellar water για να καθαρίσεις ήπια την επιδερμίδα σου.

Λόγος #3

Το βράδυ ο οργανισμός κάνει τις απαραίτητες διεργασίες της κυτταρικής ανανέωσης της επιδερμίδας του προσώπου και εσύ καλό είναι να το βοηθάς σε αυτό κι όχι να το μπλοκάρεις. Ξεβάψου καλά, καθάρισε το πρόσωπό σου και ενυδάτωσε την επιδερμίδα σου όπως πρέπει. Αν είσαι πιστή σε αυτό τότε ο οργανισμός σου θα σε ανταμείψει με μία λαμπερή επιδερμίδα που σφύζει από υγεία.

Μερικές από τις επιλογές σου:

Bioderma Sensibio H2O Solution Micellaire

Η επιστήμη των μικυλλίων σε ένα ήπιο διάλυμα καθαρσμού και ντεμακιγιάζ που θα λατρέψεις.

Glov Comfort

 

Ένα γάντι για ντεμακιγιάζ μόνο με νερό. Θα εντυωπσαιστείς από το πόσο εύκολα αφαιρεί ακόμα και το βαρύ μακιγιάζ χωρίς να ερεθίζει την επιδερμίδα. Το πλένεις μετά τη χρήση με σαπούνι και λίγο ζεστό νερό. το αφήνεις να στεγνώσεις και είναι έτοιμο για την επόμενη χρήση.

PHARMASEPT Cleria Face Cleansing & Demake-up Foam

Ιδανικό για καθημερινή χρήση με σύνθεση που ανοίγει τους πόρους και απομακρύνει τους ρύπους και το μακιγιάζ αποτελεσματικά.

Apivita Κρεμώδης Αφρός Καθαρισμού Για Πρόσωπο & Μάτια Για Όλες Τις Επιδερμίδες Με Ελιά & Λεβάντα

Απομακρύνει το μακιγιάζ και καθαρίζει την επιδρμίδα σου χωρίς να την ερεθίζει την επιδερμίδα. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

La Roche-Posay Solution Micellaire

Με φυσιολογικό pH, χωρίς σαπούνι, οινόπνευμα, χρωστικές ή Paraben αφαιρεί απαλά το μακιγιάζ σε πρόσωπο και μάτια και καθαρίζει την επιδερμίδα του προσώπου.

Garnier Micellar Cleansing Water

Δροσερό και καθαριστικό νερό με μικύλλια για αποτελεσματικό ντεμακιγιάζ.

Nivea Sensitive 3 σε 1 Michellar Cleansing Water

 

Ιδανικό για ντεμακιγιάζ ακόμα και στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια που δεν αφήνει ξηρότητα και κοκκινίλες.

Lierac Demaquillant Douceur

Χάρη στα εκχυλίσματα μολόχας και λιναριού, το νερό καθαρισμούς της Lierac αφαιρεί άψογα το μακιγιάζ και μπορείς να το χρσηιμοποιήσεις σε πρόσωπο και μάτια.