FOUNDATION

Τα 8 καλύτερα foundations για άψογη επιδερμίδα

Το foundation είναι το πιο βασικό από τα καλλυντικά που χρησιμοποιείς και οφείλεις να δώσεις μεγάλη προσοχή στην επιλογή του. Έρχεται σε άμεση επαφή με την επιδερμίδα σου γι' αυτό πρέπει να έχει συστατικά που δεν την επιβαρύνουν και φυσικά το αποτέλεσμα χρειάζεται να είναι φυσικό κι όχι υπερβολικό.

Αυτές τις μέρες που θα τριγυρνάς στα μαγαζιά άσε λίγο χρόνο για να δοκιμάσεις foundations και να βρεις το ιδανικό για ένα flawless αποτέλεσμα. Εδώ θα βρεις τα καλύτερα για να έχεις επιδερμίδα νεανική, φρέσκια και λαμπερή χωρίς να φαίνεται καν πως το φοράς.

Estée Lauder Double Wear Nude Cushion Stick Radiant Makeup

Το πιο εύχρηστο εργαλείο για το μακιγιάζ σου αυτό το χειμώνα. Εύχρηστο, καλυπτικό και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και επιδερμίδα που μοιάζει φυσικά λαμπερή και ομοιόμορφη.

Yves Saint Laurent ‘Touche Éclat Le Teint Radiance Awakening Foundation SPF 22

Προσφέρει άψογη, ομοιόμορφη επιδερμίδα που λάμπει φυσικά. Την ενυδατώνει και την περιποιείται χωρίς να τη βαραίνει ενώ η όψη του προσώπου δείχνει ξεκούραστη και νεανική.

Bobbi Brown Long-Wear Even Finish SPF 15 Foundation

Φυσικό αποτέλεσμα με διάρκεια που αφήνει ωραία αίσθηση ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει την επιδερμίδα.

Clinique Even Better Makeup SPF 15

Βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας και τον χρωματικό της τόνο, ενώ μετά από 4-6 εβδομάδες χρήσης μειώνει την εμφάνιση των χρωματικών κηλίδων.

Giorgio Armani Maestro Fusion Foundation SPF 15

Χαρίζει απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα στο πρόσωπο χωρίς να το βαραίνει. Αντίθετα το περιποιείται και το ενυδατώνει, προσφέροντας την απαραίτητη λάμψη που έχεις ανάγκη από το foundation σου.

Chanel Vitalumière Aqua Skin Perfecting Makeup SPF 15

Λεπτόρευστη υφή με μέτρια κάλυψη για ένα αποτέλεσμα φυσικής λάμψης.

Urban Decay Naked Skin Weightless Ultra Definition Liquid Makeup

Εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα που σου δίνει την αίσθηση ότι δεν φοράς foundation. Αφήνει το πρόσωπο λαμπερό και καλύπτει τις μικροατέλειες.

La Prairie Skin Caviar Concealer + Foundation Sunscreen SPF 15

Κρεμώδες και λεπτόρευστο τελειοποιεί την υφή και το χρωματικό τόνο της επιδερμίδας σου, χωρίς να τη βαραίνει.