CLINIQUE

Μάσκες προσώπου: Επίλεξε την καλύτερη για τις ανάγκες της επιδερμίδας σου

Οι μάσκες προσώπου είναι η ωραιότερη κούρα ομορφιάς που μπορείς να προσφέρεις απλόχερα στην επιδερμίδα σου. Όποιος κι αν είναι ο τύπος, αλλά και η ανάγκη σου, οι μάσκες έχουν μια μοναδική δύναμη να δρουν αποτελεσματικά στο λεπτό. Να μην τις αμελείς κι ειδικά τώρα το καλοκαίρι, που με τον ήλιο και τα ξενύχτια η επιδερμίδα σου τις χρειάζεται ακόμη περισσότερο. 

Συγκέντρωσα παρακάτω τις πιο must-have μάσκες προσώπου της αγαπημένης μου Clinique κι εσύ επίλεξε τη μάσκα που θα κάνει τη διαφορά στην επιδερμίδα σου, καλύπτοντας την ανάγκη της έτσι απλά. Άσε, που μπορεί να μη μείνεις σε μόνο μία.

Θες βαθιά ενυδάτωση;

 

Η Moisture Surge Overnight Mask είναι απλώς ένα όνειρο, όπως συνηθίζω να λέω σ’ ό,τι με εξιτάρει στην περιποίηση. Είναι πάρα πολύ απορροφητική και θα την λατρέψεις για την κρεμώδη και υπερδροσερή υφή της. Τη χρησιμοποιείς μετά τον καθαρισμό σου, το βράδυ για να αναπληρώσεις τη χαμένη υγρασία της αφυδατωμένης επιδερμίδας σου. Δεν ξεβγάζεται και πραγματικά καταπραΰνει και θρέφει και την πιο στρεσαρισμένη και ταλαιπωρημένη επιδερμίδα. Δουλεύει υπερωρίες όλη τη νύχτα. Όταν ξυπνάς πια το πρωί θα νιώσεις αμέσως το πρόσωπό σου πιο φρέσκο και λαμπερό. Εννοείται ότι είναι oil-free και κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας. Την προτείνω ανεπιφύλακτα για τις διακοπές.

Έχεις ατέλειες και σπυράκια;

 

Η Anti-Blemish Solutions Oil-Control Cleansing Mask είναι απόλυτα σωστή για την περίπτωσή σου. Με βάση το φυσικό άργιλο επουλώνει τις ατέλειες, προλαμβάνει τα σπυράκια και απαλλάσσει την επιδερμίδα από την ανεπιθύμητη γυαλάδα. Οπότε είναι ιδανική για την πολυπόθητη ματ όψη, καθώς εισχωρεί βαθιά για να απομακρύνει την υπερβολική και πλεονάζουσα λιπαρότητα. Σε μόνο 5 λεπτά, η επιδερμίδα είναι πιο καθαρή, πιο απαλή και με λιγότερες ατέλειες. Αυτή η μάσκα ξεχωρίζει για την πολύ απαλή σύνθεσή της,  που δεν ξηραίνει και δεν ερεθίζει την επιδερμίδα.

Δεν ξέρεις πώς να αντιμετωπίσεις τους πόρους της επιδερμίδας;

 

Η Pore Refining Solutions Charcoal Mask με πούδρα άνθρακα στη σύνθεσή της είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι. Είναι η τέλεια μάσκα, που απορροφά στο λεπτό λιπαρότητα και ρύπους, ενώ αφήνει την επιδερμίδα πιο λαμπερή και λεία. Με λίγες μόνο χρήσεις κι οι πόροι μειώνονται ορατά. Είναι κι αυτή oi-free και ιδανική κυρίως για ξηρές-μικτές, αλλά και λιπαρές επιδερμίδες.

Αναρωτιέσαι πώς εξαφανίζεις τα μαύρα στίγματα;

 

Η Blackhead Solutions 7 Day Deep Pore Cleanse & Scrub χάρη σ΄ένα ισχυρό μείγμα σαλικυλικού οξέος και γλυκοζαμίνης είναι η απόλυτη λύση. Τη φοράς ως 5λεπτη μάσκα βαθύ καθαρισμού, που μειώνει ορατά την εμφάνιση των μαύρων στιγμάτων, ενώ αποτρέπει την εμφάνιση μελλοντικών. Επιπλέον, ελέγχει την λιπαρότητα και ανοίγει το δρόμο για πιο καθαρή επιδερμίδα. Σε 6 περίπου εβδομάδες χρήσης θα δεις εκπληκτική βελτίωση στην εμφάνιση των μαύρων στιγμάτων.

Χρειάζεσαι καθαρισμό σε βάθος και αποτοξίνωση;

 

Η City Block Purifying™ Charcoal Clay Mask + Scrub είναι η πιο ωραία μάσκα διπλής δράσης, που λειαίνει την επιδερμίδα, προσφέροντας μια απολαυστική εμπειρία καθαρισμού σε βάθος. Προσωπικά είναι η πιο αγαπημένη μου. Ο φυσικός άνθρακας από μπαμπού και ο άργιλος καολίνης απομακρύνουν όλους τους ρύπους, ενώ τα σφαιρίδια φυσικού πυριτίου βελτιώνουν απαλά την υφή της επιδερμίδας.

εις το επανιδείν

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!