KENDALL JENNER

Αυτό είναι το πιο ιδιαίτερο μακιγιάζ που έχουμε δει μέχρι στιγμής στην Kendal Jenner

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Για ακόμη ένα βράδυ Κυριακής οι διασημότητες του Hollywood, έβαλαν τα καλά τους για να εμφανιστούν αυτή τη φορά, στη Santa Monica, στο κόκκινο χαλί των People's Choice Awards. Οι κινήσεις εντυπωσιασμού, οι υπερβολές και οι αστοχίες δεν έλειψαν, συνεχίζοντας έτσι την τάση των τελευταίων μηνών που θέλει τα red carpet looks των διάσημων κυριών να μας απογοητεύουν ή απλά να μας αφήνουν αδιάφορες.

Μέσα σε αυτά που σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε πως μας πέρασαν αδιάφορα ήταν το μακιγιάζ της Kendall Jenner. Κι ενώ ανεβαίνοντας στη σκηνή παρέα με όλη τη φαμίλια δεν παρατηρήσαμε κάτι το ιδιαίτερο, οι κοντινές φωτογραφίες του μακιγιάζ της έκρυβαν μία έκπληξη.

 

 

Στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της, η Mary Phillips, makeup artist που επιμελήθηκε το look της, η Kendall εμφανίστηκε φορώντας ένα πράσινο μολύβι σε τρία σημεία των ματιών της. Μία μικρή γραμμή στο κέντρο των κάτω βλεφαρίδων, μία στην πάνω εσωτερική γωνία και μία στο κόκκαλο των φρυδιών.

 

«Think green» σχολίασε χαρακτηριστικά από κάτω, ενώ το νεαρό μοντέλο πόσταρε μερικά insta-stories κάνοντας zoom στο ιδιαίτερο μακιγιάζ του.

Αλήθεια, τόσο «αφηρημένο» μακιγιάζ δεν το περιμέναμε από την Kendall!

Κεντρική Φωτογραφία:Photo by Evan Agostini/Invision/AP