8 λάθη που κάνουν οι νύφες στο μακιγιάζ

Τι μπορεί να γίνει λάθος στο νυφικό μακιγιάζ.

Υπάρχουν νύφες που είναι χαλαρές ή πιο αγχώδεις, ρομαντικές ή πιο boho, κλασσική ή μοντέρνες αλλά έχουν όλες ένα κοινό σημείο. Αν έχει τύχει να παντρευτείς ή να είσαι δίπλα σε μέλλουσα νύφη τότε θα ξέρεις ότι όλες θέλουν ένα flawless μακιγιάζ. Το καθαρό πρόσωπο, με τη φυσική λάμψη και τα ελαφρώς τονισμένα μάτια είναι αυτό που ζητάνε οι γυναίκες στην πλειοψηφία τους για το bridal makeup look τους.

Ωστόσο, συχνά θα ακούσεις μία νύφη να παραπονιέται για το μακιγιάζ της ή να μην είναι απόλυτα ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα. Κι αυτό συμβαίνει πιθανότατα γιατί κάτι δεν έχει γίνει σωστά πριν τη μεγάλη μέρα. Για να αποφύγεις λάθη και παραλείψεις, διάβασε αυτή τη λίστα και θα μάθεις τι να αποφύγεις και να μην υπάρχει κανένα ψεγάδι στο μακιγιάζ.

1. Το αφήνεις για την τελευταία στιγμή

Πρέπει να αποφασίσεις για το ποιο θα είναι το μακιγιάζ σου εκείνη την ημέρα μόλις βρεις το νυφικό σου.

2. Δεν κάνεις πρόβα αρκετές μέρες πριν

Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό εκείνη την ημέρα να μην σου αρέσει αυτό που θα σου κάνει η makeup artist και δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από μία νύφη που δεν νιώθει καλά με την εμφάνισή της.

3. Κάνεις πρόβα αρκετό καιρό πριν το γάμο

Κατά συνέπεια, τη μεγάλη μέρα δεν θυμάσαι καν τι είχες αποφασίσει. Αυτό είναι επίφοβο γιατί από την ώρα που έκανες την πρώτη πρόβα μέχρι τη μέρα του γάμου, μπορεί να έχεις αλλάξει το χρώμα των μαλλιών σου, να έχεις μαυρίσει, να έχεις αδυνατίσει και γενικότερα να έχει αλλάξει η εποχή. Κι όλα αυτά παίζουν σημαντικό ρόλο στην επιλογή του μακιγιάζ.

4. Κάνεις όλες τι θεραπείες για πιο λαμπερό πρόσωπο λίγες μέρες πριν το γάμο

Αυτό σημαίνει ότι τυχόν κοκκινίλες και ερεθισμοί είναι πολύ πιθανό να επηρεάσουν το πρόσωπό σου καθώς και το flawless μακιγιάζ που περιμένεις να δεις.

5. Προσπαθείς να εντυπωσιάσεις και ψάχνεις να βρεις κάτι διαφορετικό

Πίστεψέ με, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για δοκιμές. Οι κλασσικές επιλογές σου είναι πιο safe και σίγουρα θα σε κάνουν αν αισθάνεσαι καλύτερα.

6. Δεν έχεις σκεφτεί ότι το μακιγιάζ των ματιών πρέπει να είναι αδιάβροχο

Εκείνη η μέρα έχει πολλές συγκινήσεις και είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς από το συναίσθημα.

7. Δίνεις σημασία μόνο στο πρόσωπο και ξεχνάς το υπόλοιπο σώμα

Ανάλογα με το νυφικό που θα επιλέξεις πρέπει σκεφτείς ότι χρειάζεται να μακιγιάρεις ελαφρώς το λαιμό, τους ώμους και το ντεκολτέ σου.

8. Δεν φρεσκάρεσαι κατά τη διάρκεια της νύχτας

Όσο σταθερό κι αν είναι το μακιγιάζ σου, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χρειαστεί μερικές πινελιές ανανέωσης. Εξάλλου κατά τη διάρκεια της τελετής αλλά και μετά θα έχεις ιδρώσει και θα έχεις χαιρετήσει ένα σωρό άτομα, γεγονός που θα επηρεάσει και το μακιγιάζ σου.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ