MEGHAN MARKLE

Ακόμη μία φορά που η Meghan Markle έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Πριν μερικές μέρες πραγματοποιήθηκαν τα British Fashion Awards. Το κόκκινο χαλί ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό τις στιλιστικές και beauty απαιτήσεις μας, ενώ σίγουρα μέσα στα highlights της βραδιάς ήταν η εμφάνιση της Meghan Markle πάνω στη σκηνή  για να παραδώσει το βραβείο καλύτερου σχεδιαστή.

Απίστευτα κομψη, η μέλλουσα μαμά επέλεξε να φορέσει ένα υπέροχο one-shoulder, μαύρο φόρεμα του οίκου Givenchy που κολάκευε τη σιλουέτα με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, ενώ έπιασε τα μαλλιά της σε ένα χαμηλό slick κότσο.

Και ενώ όλα αυτά τα είδες και τα γνωρίζεις μέχρι στιγμής, αυτό που ίσως δεν παρατήρησες πολύ καλά, είναι το μανικιούρ της, μιας και η Meghan αποφάσισε να βάψει τα νύχια της σε μία οπακ σκούρα απόχρωση, παραβιάζοντας ακόμη μία φορά το βασιλικό πρωτόκολλο που θέλει – μεταξύ άλλων- οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειας να αποφεύγουν τις έντονες αποχρώσεις στα νύχια τους, επιλέγοντας πιο καθαρά και φωτεινά χρώματα, κοντά στο φυσικό χρώμα των νυχιών τους.

Μάλιστα, όπως έχουμε ξαναπεί, σύμφωνα με πληροφορίες, η αγαπημένη απόχρωση της βασίλισσας Ελισάβετ, από το 1989, δεν είναι άλλη από το Essie Ballet Slippers, το βερνίκι που φόρεσε και η Meghan στο γάμο της.

 

Αντίδραση, εκσυγχρονισμός του βασιλικού πρωτοκόλλου ή απλά το ξέχασε; Ο χρόνος και οι κινήσεις της Queen Elizabeth θα δείξουν. Πάντως, αν το καλοσκεφτείς δεν έχουμε ξαναδει πριγκίπισσα με σκούρο μανικιούρ. Εμείς στηρίζουμε πάντως Meghan!

 

Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo/Kirsty Wigglesworth