OUTFITS

British Fashion Awards: Η εγκυμονούσα Meghan Markle, το ζεύγος Beckham και η οικογένεια Gerber

Joel C Ryan/Invision/AP

Το British Fashion Council έδωσε για ακόμα μία φορά βήμα στη μόδα και τον κόσμο της στο Royal Albert Hall του Λονδίνου με μία μοναδική τελετή βραβείων. Όπως κάθε χρόνο, σύσσωμος ο κόσμος από κάθε πτυχή της βιομηχανίας της μόδας βρέθηκε να τιμήσει τον κόσμο που βραβεύθηκε, να στηρίξει τα νέα ταλέντα και να υποστηρίξει τον ρόλο της μόδας στη σημερινή εποχή.

Σε κάθε περίπτωση όμως, το red carpet είναι αυτό που κλέβει τις εντυπώσεις. Μετά από πολλά αποτυχημένα, ελλιπή και απογοητευτικά red carpets από διάφορα βραβεία παγκοσμίως, αυτή τη φορά θα πάρεις μία γερή δόση από μόδα. Σίγουρα δεν μοιάζει με την πολυτέλεια που εκπέμπουν τα Oscars, ούτε έχουν την εντυπωσιακή θεματική αντιμετώπιση του Met Gala. Η γοητεία της μόδας όμως, ήταν σαφώς παρούσα μέσα από την οπτική που την εξετάζει η κάθε κυρία αλλά και ο κάθε κύριος που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί.

Meghan Markle

Η μέλλουσα μαμά Meghan Markle βρέθηκε στη σκηνή για να παραδώσει το βραβείο καλύτερου σχεδιαστή. Η επιλογή μάλλον δεν ήταν καθόλου τυχαία, αφού νικήτρια ήταν η Clare Waight Keller του οίκου Givenchy, η οποία σχεδίασε το νυφικό της και το υπέροχο one-shoulder, μαύρο φόρεμα που φόρεσε για τη βραδιά και κολάκευε τη σιλουέτα με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

David & Victoria Beckham

Το ζεύγος Beckham συνεχίζει της σερί κομψές εμφανίσεις του. Είτε από κοινού, είτε κατά μόνας έχουν τους δικούς στιλιστικούς κανόνες που τους έχουν πλέον κατατάξει στη λίστα με τα παγκόσμια fashion icons.

Οικογένεια Gerber

Οι Randy Gerber, Cindy Crawford, Kaia Gerber και Presley Gerber ήταν υπέροχοι. Οι κυρίες της οικογένειας έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις εντυπωσιακές τους εμφανίσεις, με την Kaia να επιλέγει μία sparkling δημιουργία Alexander McQueen και την Cindy να μένει πιστή στο μαύρο και στην πάντα επίκαιρη βελούδινη εκδοχή του.

Kendall Jenner

Σίγουρα δε σου κάνει εντύπωση η see-through δημιουργία του Julien Macdonald, φορεμένη από την Kendall Jenner, η οποία συνηθίζει τέτοιες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

Kate Moss

Το πράσινο εμπιστεύτηκε η Kate Moss για την βραδιά, κάνοντας τη διαφορά χρωματικά, αλλά όχι και στιλιστικά.

Penelope Cruz

Τον οίκο Chanel διάλεξε για ακόμα μία φορά η Penelope Cruz, φορώντας ένα εντυπωσιακό, sparkling φόρεμα που δεν μπορούσε να μην τραβήξει τα βλέμματα.

Clare Waight Keller & Rosamund Pike

Κομψές και με μία αριστοκρατική εσάνς, οι δύο κυρίες άφησαν το σημάδι τους στο φετινό κόκκινο χαλί των British Fashion Awards.

Rosie Huntington-Whiteley

Μία εντυπωσιακή δημιουργία του οίκου Givenchy, με βαθύ ντεκολτέ και μία εντυπωσιακή φούστα γεμάτη ροζ και μοβ πούπουλα φόρεσε το όμορφο μοντέλο και μας θύμισε για ακόμα μία φορά το καλό της γούστο στο κόκκινο χαλί.

Olivia Palermo

Η όμορφη Olivia Palermo με κόκκινο κοστούμι Victoria Beckham, αποθεώνει το androgynous look.

Uma Therman

Την κλασική κομψότητα για το κόκκινο χαλί επέλεξε η όμορφη ηθοποιός, με το βελούδινο, μαύρο φόρεμα Prada.

Rita Ora

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες παρουσίες ήταν αυτή της Rita Ora, η οποία τόλμησε στιλιστικά, δείχνοντας εμπιστοσύνη στον ιταλικό οίκο Prada.

Naomi Watts

Μία floral πινελιά σε παστέλ αποχρώσεις και metallic πινελιές για την όμορφη ηθοποιό που εμπιστεύτηκε για το φόρεμά της στον Βρετανό σχεδιαστή Richard Quinn.

Alexa Chung

Η Alexa Chung φόρεσε ένα από τα πιο hot χρώματα της σεζόν. Το μουσταρδί φόρεμά της, με το vintage ύφος ήταν από τη συλλογή ρούχων που υπογράφει η ίδια.

Poppy Delevingne

Chic & girly με ροζ φόρεμα Prada και retro διάθεση ήταν η εμφάνιση της Poppy Delevingne.

Jourdan Dunn

Μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις έκανε η Jourdan Dunn με μία δημιουργία 16Arlington.

Vivienne Westwood & Andreas Kronthaler

Ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς, η σχεδιάστρια Vivienne Westwood έκανε τα βλέμματα να γυρίσουν με την έντονη στιλιστική κι όχι μόνο προσωπικότητά της.

Lana Del Rey

Η Lana Del Rey, την οποία έχουμε να δούμε καιρό, ειδικά σε κόκκινο χαλί, εμφανίστηκε με μία εξαιρετικά πολυτελή δημιουργία του οίκου Gucci που δεν πέρασε απαρατήρητη από κανέναν.

 

Κεντρική φωτογραφία: Joel C Ryan/Invision/AP