ΜΑΛΛΙΑ

Οι 5 πιο ωραίες κοκκινομάλλες του Hollywood

Αν και το κόκκινο χρώμα δεν είναι ένα από τα δημοφιλέστερα για τα μαλλιά όταν το δοκιμάσεις δύσκολα το αποχωρίζεσαι. Αυτή τη σεζόν που οι τόσες εκδοχές του ombre σε έχουν κατακλύσει και το rose gold έχει κλέψει την καρδιά σου, το κόκκινο παραμένει, διατηρώντας τη θέση του στα αγαπημένα χρώματα.

Σε μία πιο ζεστή και λαμπερή εκδοχή, ίσως με αρκετό ξανθό μαζί το κόκκινο μπορεί να γίνει αυτό το χειμώνα η επιλογή σου αν θες μία εντυπωσιακή αλλαγή για τα μαλλιά σου. Δες τις διάσημες κοκκινομάλλες για να πάρεις έμπνευση και να αποφασίσει ποια απόχρωση θα είναι η δική σου.

Emma Stone

Η Emma Stone είναι από τις πλέον αγαπημένες κοκκινομάλλες που στηρίζουν το χρώμα τόσο με retro waves όσο και με ένα stylish bob.

Amy Adams

Μία ψυχρή απόχρωση με λιγότερο κόκκινο και αρκετή δόση ξανθού για εσένα που θες να περάσεις πιο ομαλά στο group με τις κοκκινομάλλες.

Jessica Chastain

Ίσως η πιο εντυπωσιακή εκδοχή κοκκινομάλλας είναι η Jessica Chastain με μία λαμπερό χρώμα που σε κυματιστά μαλλιά δείχνει απόλυτα κομψό. .

Emma Roberts

Ένα ζεστό και γλυκό κόκκινο έχει πετύχει στα μαλλιά της η Emma Roberts και αποδεικνύει ότι το κόκκινο δεν είναι ανάγκη να είναι extreme. Plus tip: To pale φούξια κραγιόν δείχνει υπέροχο σε συνδυασμό με το χρώμα των μαλλιών της.

Julianne Moore

Ένα κομψό και πολύ ζεστό χρώμα για το μακρύ lob της Julianne Moore που την κατατάσσει στη λίστα με τις καλύτερες κοκκινομάλλες.