Οι χρωμομάσκες που θα γίνουν το νέο αγαπημένο σου beauty product

Βρήκαμε το προϊόν που δεν θα μπορείς να αποχωριστείς από εδώ και στο εξής.

Όλες μας έχουμε ανάγκη από μια αλλαγή και συνήθως αυτήν την πραγματοποιούμε στα μαλλιά μας, καθώς ακόμη και μια μικρή αλλαγή στο κεφάλι μας, ανανεώνει την εμφάνισή μας, ανεβάζει την ψυχολογία και βελτιώνει την αυτοπεποίθησή μας.

Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν η αγαπημένη σειρά Hairmony από τα ελληνικά Dalon Cosmetics δημιούργησε τις νέες χρωμομάσκες, για να ενισχύσει την ψυχολογία αλλά και το στιλ μας.

Η κάθε μία από εμάς έχει το δικό της μοναδικό στυλ.

Άλλες είναι πιο τολμηρές και άλλες προτιμούν να παραμένουν διακριτικές και κλασικές. Η Dalon προνόησε για όλες μας. Για τις πιο παιχνιδιάρικες διαθέσεις της παρέας δημιούργησε τις Color Hair Mask Pink και Color Hair Mask Purple για ένα πιο girly και χαριτωμένο αποτέλεσμα. Για τις πιο τολμηρές που δεν φοβούνται να πειραματιστούν και να ξεχωρίσουν η επιλογή είναι μία: Η Color Hair Mask Blue για ένα αποτέλεσμα που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα. Για ένα φλογερό αποτέλεσμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις μπορείς να επιλέξεις την Color Hair Mask Red. Για εμάς τις υπόλοιπες που προτιμάμε τις πιο κλασικές αποχρώσεις, ιδανικές είναι η Color Hair Mask Copper και η Color Hair Mask Brown, καθώς δίνουν λάμψη χωρίς υπερβολές.

Οι νέες χρωμομάσκες της Dalon με ενεργά συστατικά που θρέφουν, ενυδατώνουν, αναδομούν και μαλακώνουν την τρίχα, ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν από το φριζάρισμα, θα γίνουν το αγαπημένο σου beauty product, που δεν θα μπορείτε να αποχωριστείτε!

 

Μην ξεχνάς, όμως, να χρησιμοποιείς γάντια μιας χρήσης κατά την εφαρμογή. Άπλωσε μια ποσότητα σε βρεγμένα μαλλιά και άφησέ την να δράσει για 5-10 λεπτά. Για ένα πιο έντονο αποτέλεσμα άπλωσέ την σε στεγνά μαλλιά για 20-25 λεπτά και ύστερα ξέβγαλέ την με άφθονο νερό. Το χρώμα διαρκεί για 3-4 λουσίματα.

Οι χρωμομάσκες της Dalon Cosmetics θα σας χαρίσουν ένα απίστευτο, μοναδικό, θελκτικό  αποτέλεσμα, που όλες και όλοι θα ζηλεύουν.

Tα καλλυντικά Dalon παρασκευάζονται και συσκευάζονται από την εταιρεία BIOKAL COSMETICS. H BIOKAL COSMETICS είναι μια Ελληνική εταιρεία που από το 1998 δημιουργεί και παράγει καλλυντικά προϊόντα για καταστήματα καλλυντικών, supermarkets, φαρμακεία και υπεραγορές πάντα με στόχο, το συνδυασμό οικονομίας και ποιότητας στα προϊόντα της.

Ακολουθήστε την Dalon Cosmetics σε facebook και Instagram.

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ