4 φορές που ζηλέψαμε τα μαλλιά της Demy

Μία ματιά στο Instagram της Demy αρκεί για να θες να αντιγράψεις το hairstyle της.

Έχει γίνει συνήθεια πια να χαζεύεις στο Instagram για να βρεις την επόμενη τάση στη μόδα, πώς θα βάψεις τα νύχια σου και φυσικά πώς θα κάνεις τα μαλλιά σου. Κυρίως το τελευταίο είναι το κομμάτι που απασχολεί περισσότερο τις γυναίκες, αφού ως μία από αυτές ξέρεις καλά ότι είναι αδύνατο να μην σταθείς ή να μην κοιτάξεις μία δεύτερη φορά σε μία φωτογραφία όπου μία κοπέλα έχει ωραία μαλλιά.

Πώς ορίζεις εσύ όμως τα ωραία μαλλιά; Νομίζω είναι κοινή η σκέψη όλων ότι είναι αυτά που φαίνονται υγιή και λαμπερά, είτε είναι ίσια ή σγουρά, πιασμένα ή λυτά.

Τέτοια μαλλιά, που όταν τα βλέπεις στο timeline στέκεσαι και τα κοιτάς έχει η Demy. Κάθε φορά που ανεβάζει μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η πλούσια κόμη της είναι αυτή που θα τραβήξει πάντα το βλέμμα. Τα μαλλιά της είναι γεμάτα ζωντάνια και φαίνονται τόσο υγιή που αυτό που σκέφτεσαι είναι ότι τα θες κι εσύ. Είτε πρόκειται να βγει στη σκηνή, είτε είναι έτοιμη για φωτογράφιση, είτε απλά απολαμβάνει μία καθημερινή στιγμή τα μαλλιά της είναι πάντα άψογα.

Φυσικά δεν αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους. Τα μαλλιά είναι κομμάτι της δουλειάς της, γι' αυτό όπως έχει η ίδια δηλώσει είναι πολύ επιλεκτική με τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιεί. Δεδομένου, ότι τα μαλλιά της πρέπει να είναι πάντα άψογα σε κάθε της εμφάνιση, η Demy έχει βρει τα ιδανικά προϊόντα περιποίησης με επιλογές που είναι αδύνατον να μην καλύπτουν τις ανάγκες της και δεν είναι άλλα από τα Wash & Go.

Το Wash & Go είναι ο σύντροφός μου στην καθημερινότητά μου και φροντίζει για την ομορφιά και υγεία των μαλλιών μου.

Κι αν ακόμα δεν σε έχω πείσει, δες αυτά τα posts και νομίζω θα εξαλείψουν κάθε αμφιβολία. 

Το wavy μακρύ καρέ είναι φέτος ένα από τα πιο hot hairstyles και η Demy έχει αν σου δείξει την πιο νεανική και φρέσκια εκδοχή του.

Ακόμα και ένα απλό ponytail που καταλήγει σε μία πλεξίδα κάνει την απλή καθημερινή της στιγμή λίγο πιο ξεχωριστή.

Τα boxer braids τα ξέρεις και τα αγαπάς. Κι όταν τα μαλλιά σου γυαλίζουν και είναι υγιή, τότε δείχνουν καλύτερα.

A post shared by Dimitra Papadea (@demy_official) on

Ένα παιχνιδιάρικο hairstyle που η Demy μπορεί να στηρίξει και εσύ σίγουρα να κοπιάρεις είναι τα double buns. Δύο μικροί κότσοι με τα μισά μαλλιά ψηλά στο κεφάλι και είσαι έτοιμη για μία ζωηρή μέρα.

Είναι ξεκάθαρο πια, ότι η στροφή στη φυσική λάμψη και υγεία των μαλλιών είναι το ζητούμενο και η Demy νομίζω το έχει καταφέρει αφού έχει τον τρόπο να τα περιποιείται με τον σωστό τρόπο.

Ανακάλυψε και εσυ τη σειρά Wash & Go και κάνε κι εσύ μότο σου το ''My Life My Shampoo'' τη νέα καμπάνια του Wash & Go , με κεντρικό πρόσωπο τη Demy. Η νέα καμπάνια υπενθυμίζει σε όλους  τη σημασία των καθημερινών μας στιγμών και σε καλεί να μπείς στο www.mylifemyshampoo.gr  και να ανεβάσεις τη φωτογραφία σου βάσει των θεματικών ενοτήτων της ενέργειας: Keeping Fit, Work Moments, Family Time, Relax, Moments with friends, και να κερδίσεις μεγάλα δώρα. Την ενέργεια στηρίζουν εκτός από τη Demy , η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η Λαβίνια Σταθάκη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που έχουν κάνει το Wash & Go αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς τους.

Εδώ αξίζει να σου αναφέρω ότι η ενέργεια αυτή στηρίζει τη δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων «Ελαία», στην Παιανία. Ακόμα ένας λόγος για να μπεις στο www.mylifemyshampoo.gr και να ανεβάσεις τη φωτογραφία σου με τα #mylifemyshampoo, #washandgogreece.

Facebook, Instagram

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ