BEAUTY

H Νεφέλη έχει μια αλλιώτικη ιστορία ομορφιάς να μας αποκαλύψει

Αναρωτιέσαι ποια είναι αυτή η νεαρή φωτογράφος, που έχει πάρει σβάρνα τις πανέμορφες γειτονιές της Αθήνας και ζουμάρει σε μερικά από τα πιο αλλιώτικα κι ενδιαφέροντα κορίτσια αυτής της πόλης; Φτιάξε καφέ να στα πω όλα.

 

Η Νεφέλη Καραφυλάκη και το #discoveryouownbeauty έχει απασχολήσει προ πολλού τον μπιουτόκοσμο.

Γιατί; Η απάντηση είναι απλή αλλά πολύ ενδιαφέρουσα. Η Νεφέλη είναι ambassador της PHILIPS Beauty και μαζί έχουν βάλει στόχο να ανακαλύψουν και να αναδείξουν την πραγματική γυναικεία ομορφιά. Η PHILIPS Beauty έβαλε μπροστά το #discoveryouownbeauty και μέσα από τον φωτογραφικό φακό ενός πραγματικού #Philipsbeauty girl αποτυπώνει την ομορφιά στα πρόσωπα κοριτσιών σε όλη την πόλη.

Τι ακριβώς είναι λοιπόν το #discoveryourownbeauty;

Ένα πολύ όμορφο project, όπου κορίτσια χωρίς πόζες και βαρύ μακιγιάζ, πολύχρωμα και μοντέρνα πλάσματα, που κινούνται δυναμικά, με γοητεία, στυλ κι απόλυτη φυσικότητα και αυτοπεποίθηση στην καθημερινότητά τους, εισχωρούν στο υπέροχο φακό της Nεφέλης.

 

 

Τα κορίτσια, που πρωταγωνιστούν σ’ αυτό δεν είναι μοντέλα, αλλά κορίτσια που έχουν να διηγηθούν κάτι απλό κι ωραίο, αναδεικνύοντας, τι άλλο(;) τη φυσική ομορφιά τους. Κι επειδή μία εικόνα, αξίζει όσο 1000 λέξεις μαζί, απόλαυσε τις πιο όμορφες διαδρομές των κοριτσιών, όπως τις έκανε εικόνα η ταλαντούχα Νεφέλη. Τα κάδρα της δείχνουν κορίτσια που τους αρέσει να τριγυρνούν στην πόλη τους, κορίτσια που αγαπούν τον εαυτό τους και τον φροντίζουν, υιοθετώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής, που προάγει την καλή διατροφή, την άσκηση, την παιδεία και πάνω από όλα την καλή ψυχολογία – γιατί η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας!

Μπράβο Philips Beauty!

 

Φωτογραφίες: Ηλίας Ντζόιδος