BEAUTY

Πώς θα περιποιηθείς την επιδερμίδα και τα μαλλιά σου με μία κίνηση κι ένα προϊόν

IMAXTREE

Αν γύρισες μόλις από διακοπές, ήρθε η ώρα να κάνεις το beauty απολογισμό σου- aka να βάλεις κάτω όλα αυτά τα προϊόντα που πήρες μαζί σου- είμαι σίγουρη πως πήρες πολλά περισσότερα από αυτά που χρειάζονταν στην πραγματικότητα-  και να ψηφίσεις ποια ήταν αυτά που σε έβγαλαν ασπροπρόσωπη τις δύσκολες ώρες (πχ όταν τα μαλλιά σου ήταν ένα βήμα πριν γίνουν κουβάρι ή όταν έβλεπες την επιδερμίδα σου να είναι έτοιμη να ξεφλουδίσσει κλπ). Αν έχεις κάνει ήδη τη λίστα σου, σίγουρα μέσα στις πρώτες θέσεις δε γίνεται να μην υπάρχει κάποιο πολυχρηστικό λάδι.

Τα περισσότερα έχουν απαλή υφή, ενυδατώνουν και θρέφουν το δέρμα του προσώπου και του σώματος αλλά και τα μαλλιά με μία μόνο κίνηση, αφήνοντάς τους παράλληλα, ένα διακριτικό άρωμα που διαρκεί για ώρες. Το καλύτερο; Απορροφώνται αμέσως, χωρίς να αφήνουν ίχνος λιπαρότητας.

(Σε περίπτωση που δηλώνεις αδειούχος Σεπτεμβρίου, τώρα ξέρεις τι πρέπει να πάρεις μαζί σου πριν κλείσεις βαλίτσα και νεσεσέρ)

Hei Poa Pure Tahiti Tropical Monoi

 

Το πιο exotic πολυχρηστικό λάδι του φετινού καλοκαιριού. Με συγκλονιστικό άρωμα που θυμίζει κοκτέιλ από τροπικά και φρουτώδη αρώματα: ένας συνδυασμός από παγωμένη καρύδα, ανανά, φρούτα του πάθους, tiaré, και μία δόση βανίλιας και υψηλή περιεκτικότητα αγνού λαδιού Monoi Ταϊτής (Pure Monoi Oil) είναι το πασπαρτού προϊόν που μπορείς να  χρησιμοποιήσεις σε όλο το σώμα σου, στα μαλλιά σου- ακόμη και στο μακιγιάζ σου- ή για μασάζ, οποιαδήποτε ώρα και στιγμή, πριν και μετά τη θάλασσα, μετά το ντους, λίγο πριν βγεις για τα βραδινά σου κοκτέιλς.

Sephora Collection Coconut Nourishing Oil

 

Πλούσιο σε λιπαρά οξέα, το έλαιο καρύδας είναι γνωστό για τις θρεπτικές του ιδιότητες, ενυδατώνει και καταπραΰνει το δέρμα και τα μαλλιά, κάνοντάς τα πιο απαλά. Παράλληλα, απορροφάται αμέσως από την επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει λιπαρή υφή. Plus: Έχει τέλειο άρωμα και πρακτική συσκευασία.

Nuxe  Huile Prodigieuse Florale

 

Το best seller ξηρό λάδι περιποίησης για πρόσωπο σώμα και μαλλιά έρχεται φέτος το καλοκαίρι να μας συστηθεί με νέο άρωμα, πιο floral. Ενυδατώνει, θρέφει και προστατεύει πρόσωπο σώμα και μαλλιά. Είναι πλούσιο σε φυτικά έλαια και βιταμίνη Ε, έχει λουλουδένιο, φρέσκο & ντελικάτο άρωμα, που χαρακτηρίζεται από πικάντικο Grapefruit, Αρωματική Μανόλια, Αισθησιακό Musk.

The Body Shop Spa Of The World Polynesian Monoi Radiance Oil

 

Με Monoi aka ένα μείγμα από έλαιο καρύδας και ευωδιαστά άνθη από την γαρδένια Ταϊτής, που χρησιμοποιούνταν από τις γυναίκες των νησιών του Ειρηνικού για περισσότερα από 2.000 χρόνια, το λάδι της The Bosy Shop ενισχύει τη λάμψη της επιδερμίδας και των μαλλιών, χαλαρώνοντας το σώμα και το πνεύμα.

Caudalie Divine Oil

 

Χάρη στο μοναδικό συνδυασμό εξαιρετικών ελαίων (σταφύλι, ιβίσκος, σουσάμι, έλαιο αργκάν)  και των κατοχυρωμένων αντιοξειδωτικών πολυφαινολών, το ξηρό λάδι της Caudalie ενυδατώνει, θρέφει και ομορφαίνει την επιδερμίδα, αφήνοντάς της ένα λεπτό άρωμα από ήλιο, άνθη και νότες του δάσους. Ιδανικό επίσης για τις άκρες των μαλλιών και για εφαρμογή με απαλές, μικρές κινήσεις στο πρόσωπο.

Jowae Nourishing Dry Oil

 

Με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, αντιοξειδωτικές Φωτοφαινόλες και έλαιο καμέλιας, αυτό το ξηρό λάδι θρέφει την επιδερμίδα και τα μαλλιά αφήνοντάς τα λαμπερά. Παράλληλα, καταπραΰνει τα αισθήματα δυσφορίας και ερεθισμού και είναι κατάλληλο και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

Κεντρική Φωτογραφία: Imaxtree