BLAKE LIVELY

Η συνταγή της Blake Lively για λαμπερά μαλλιά βρίσκεται στο ψυγείο σου, δίπλα στην κέτσαπ

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Κάθε φορά που η Blake Lively εμφανίζεται στην οθόνη μας καταλαβαίνουμε γιατί τα μαλλιά της είναι στο top 5 των#hairgoals μας. Και δεν είναι μόνο τα υπέροχα χτενίσματα που κατά καιρούς δοκιμάζει στις red carpet κυρίως εμφανίσεις της, είναι η λάμψη και η υγεία που αντανακλούν τα μαλλιά της και μας κάνουν να θέλουμε να μάθουμε όλα τα μυστικά τους.

 

Πώς καταφέρνει, όμως, να έχει πάντα τόσο λαμπερά, ενυδατωμένα και αναζωογονημένα μαλλιά; Κι όμως, το μυστικό της είναι πιο απλό, ανέξοδο και παράξενο απ’ ό,τι φανταζόσουν!

 

Όπως έχει αποκαλύψει σε παλαιότερες συνεντεύξεις της, η ηθοποιός συνηθίζει λίγο πριν μπει στο μπάνιο να λουστεί, να απλώνει μία μικρή ποσότητα μαγιονέζας στα μαλλιά της, δίνοντας έμφαση κυρίως στις άκρες τους, που ταλαιπωρούνται πιο πολύ. Στην ουσία, χρησιμοποιούσε τη μαγιονέζα ως μάσκα μαλλιών, την οποία αφού άφηνε για μερικά λεπτά, ξέβγαζε με το σαμπουάν.

Κι αυτό γιατί, όπως υποστηρίζει η ίδια, η μαγιονέζα συμβάλλει στην ενυδάτωσή των μαλλιών, προστατεύοντάς τα από την αφυδάτωση και αφήνοντάς τα πιο δυνατά.

Τι έχεις να πεις γι αυτό το παράξενο μυστικό ομορφιάς της Blake; Θα το δοκίμαζες ποτέ;

 

Κεντρική Φωτογραφία: Joel C Ryan/Invision/AP