CELEBRITIES

Η Gillian Anderson θέλει να της πεις πώς (θα ήθελες να) κάνεις σεξ

Photo by Scott Garfitt/Invision/AP

Τι σκέφτεσαι όταν κάνεις σεξ; Αυτή το ερώτημα απευθύνει η Gillian Anderson στο κοινό της στο instagram και κάθε άλλο παρά ρητορικό είναι, αφού περιμένει αληθινές απαντήσεις.

H Gillian Anderson ενσαρκώνει την θεραπεύτρια sex, Jean Milburn, στο υπέροχο Sex Education του Netflix. Επειδή όμως και η μυθοπλασία εμπνέεται από τη ζωή, η ηθοποιός αποφάσισε να κάνει τη θεωρία (ή το σενάριο) πραγματικότητα και να μας εκπαιδεύσει γύρω από το sex και χωρίς σκηνοθετικές οδηγίες.

Η Gillian κάθησε αναπαυτικά στην πολυθρόνα της για να ανακοινώσει ότι ξεκινά μια μεγάλη εξερεύνηση για τις γυναίκες και το σεξ, ενώ ζήτησε από όλες εμάς να τις στείλουμε τις πιο προσωπικές μας επιθυμίες και φαντασιώσεις για ένα βιβλίο που επιμελείται.

«Ως γυναίκες γνωρίζουμε ότι το σεξ είναι κάτι περισσότερο από το σεξ, αλλά πολλές από εμάς δεν μιλάμε για αυτό. Οι βαθύτεροι, πιο προσωπικοί φόβοι και οι φαντασιώσεις μας παραμένουν κλειδωμένες μέσα μας. Μέχρι να έρθει κάποιος με το κλειδί. Λοιπόν, εδώ είναι το κλειδί σας. Επιμελούμαι ένα βιβλίο με τις ανώνυμες επιστολές σας προς εμένα. Ένα βιβλίο που εξερευνά πώς σκέφτονται οι γυναίκες για το σεξ, επειδή το σεξ αφορά τη γυναικεία φύση και τη μητρότητα, την απιστία και την εκμετάλλευση, τη συναίνεση και τον σεβασμό, τη δικαιοσύνη και την ισότητα, την αγάπη και το μίσος, την ευχαρίστηση και τον πόνο.

Υπάρχει μια φαντασίωση που δεν έχετε πει ποτέ πουθενά;

Θα ήθελα να μάθω εκείνο τον κρυφό πόθο που θα μοιραζόσασταν μόνο με κάποιον που εμπιστεύεστε απόλυτα. Όποιο κι αν είναι το υπόβαθρό σας, με όποιον κι αν κοιμάστε, είτε είστε 18, είτε 80 ετών: αν αυτοπροσδιορίζεστε ως γυναίκες, θέλω να μου γράψετε. Ας ανοίξουμε μαζί αυτή τη συζήτηση κι ας δημιουργήσουμε κάτι αποκαλυπτικό. Γράψτε μου ξεκινώντας με το “Αγαπητή Gillian”», λέει η Gillian Anderson στο κάλεσμά της στο instagram.

Στην περίπτωση που ενδιαφέρεσαι να συμμετέχεις, να σε ενημερώσω ότι μπορείς να στείλεις τις δικές σου φαντασιώσεις και ερωτικά μυστικά, ανώνυμα, εδώ.

Τι άλλο κάνει η Gillian Anderson;

Η Gillian Anderson θα ενσαρκώσει τη Βρετανίδα δημοσιογράφο, Emily Maitlis, στη νέα ταινία του Netflix, Scoop, την οποία θα σκηνοθετήσει ο Philip Martin. H υπόθεση αφορά τη συζήτηση του Πρίγκιπα Andrew με τη Maitlis του Newsnight το 2019, όπου αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Jeffrey Epstein και το πώς κλείστηκε αυτή η διαβόητη συνέντευξη, μετά από την οποία ο Andrew παραιτήθηκε από τα δημόσια καθήκοντά του. Στην περίληψή της ταινίας διαβάζουμε ότι πρόκειται για «εκ των έσω περιγραφή των εσωτερικών διεργασιών του παλατιού και του BBC, των δύο προμαχώνων του βρετανικού κατεστημένου», η οποία θα δείξει πώς μια ομάδα γυναικών πέτυχε «τη δημοσιογραφική επιτυχία της δεκαετίας που οδήγησε σε καταστροφική πτώση». Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκινούν αυτόν τον μήνα.

Φυσικά, αναμένουμε και την 4η σεζόν του Sex Education μέσα στο 2023.