ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Sex Education: Η makeup και hair artist της σειράς αποκάλυψε όλα τα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποίησε στην 3η σεζόν

Cr. Sam Taylor/NETFLIX © 2020

Με την καραντίνα, το Netflix έχει πλέον τη δική του θέση στην καθημερινότητά μας και η 3η σεζόν του Sex Education πριν λίγο καιρό ήταν ξεκάθαρα μέσα στα πράγματα που περίμενα- δεν ξέρω για εσένα αλλά εγώ, πώς και πώς.

Γιατί εκτός από «top ορίτζιναλ δουλειά του Netflix που έχει κάνει απίστευτη δουλειά με την εκπροσώπηση περιλαμβάνοντας περισσότερους από έναν ΛΟΑΤΚΙ χαρακτήρες, πρόσωπα διαφορετικών χρωμάτων και μεγεθών, και εστιάζοντας σε θέματα όπως η ασεξουαλικότητα, η σεξουαλική παρενόχληση και οι επιπτώσεις της, η αναπαραγωγική υγεία, η απώλεια, το τραύμα και οι διαφυλετικές δυναμικές» δεν θα μπορούσα να παραβλέψω το beauty κομμάτι (beauty editor εδώ) και όλα αυτά τα τολμηρά, ευφάνταστα και πραγματικά μοναδικά beauty looks των ηθοποιών της σειράς.

Τα μοναδικά μακιγιάζ ματιών του Eric, τα pop μακιγιάζ και τα space buns της Lily, το πιο messy smokey eye look της Maeve Wiley, η  λαμπερή επιδερμίδα της Jean Milburn οι φράντζες στα μαλλιά της Aimee Gibbs είναι μόνο μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα που έρχονται πρώτα στο νου.

Δεν θα σε κουράσω περισσότερο με περιγραφές και θεωρίες, γιατί η Emily Bilverstone, η make-up και hair artist που επιμελήθηκε όλα τα beauty looks (μακιγιάζ και μαλλιά) των ηθοποιών της 3η σεζόν του Sex Education μας δείχνει στην πράξη, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, ποια προϊόντα χρησιμοποίησε αλλά και τις επιρροές πίσω από κάθε beauty look ηθοποιού ξεχωριστά.

Κάνε swipe right την κάθε φωτογραφία για να δεις όλα τα προϊόντα αλλά και μερικές beauty λεπτομέρειες. Κάποια από αυτά, μπορεί να τα έχεις ήδη στο νεσεσέρ σου!

Για τη λαμπερή επιδερμίδα της Jean Milburn

Για το messy smokey eye look της Maeve Wiley

Για τα εντυπωσιακά μακιγιάζ ματιών του Eric Effiong

Για το beauty look της Aimee Gibbs

Τα ”διαστημικά” beauty looks της Lily Iglehart