CELEBRITIES

Ο Τριαντάφυλλος κατέφτασε στην Ελλάδα. Συνθήματα, κραυγές και πανηγυρισμοί στο Ελευθέριος Βενιζέλος

Papadakis Press/Προκόπης Οικονομόπουλος

Όπως ήταν αναμενόμενο, η επιστροφή του Τριαντάφυλλο στην Ελλάδα και συγκεκριμένα η άφιξή του στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος ήταν πανηγυρική. Ο ίδιος, μάλιστα, είχε πληροφορήσει τους fans του με ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για την ακριβή ώρα που θα προσγειωνόταν στα πάτρια εδάφη. Και αυτοί που τον κράτησαν στο παιχνίδι για 11 συνεχόμενες φορές ήταν εκεί γι’ αυτόν.

«Είναι τρελός, είναι τρελός ο πρόεδρος», «τα πιστόλια του δεν κάνουν λάθη, είναι ο Ντάφι είναι ο Ντάφι» «Τριαντάφυλλος οέ οέ οέ» είναι μερικά από τα συνθήματα που ακούγονται δυνατά και ρυθμικά από τους δεκάδες θαυμαστές που έσπευσαν μέχρι το αεροδρόμιο του Ελευθέριου Βενιζέλου για να υποδεχθούν τον αγαπημένο τους παίκτη, πριν καν ο ίδιος περάσει την πόρτα εξόδου. Μεγάλη ανυπομονησία και ακόμα μεγαλύτερος ο πανζουρλισμός κατά την πολυαναμενόμενη εμφάνισή του.

Η θεαματική έξοδος του Τριαντάφυλλου από το αεροδρόμιο και η αποθέωση από το πλήθος

O 43χρονος τραγουδιστής συνοδεύτηκε από άτομα της παραγωγής που παρέχουν ιδιωτική ασφάλεια σε όσους παίκτες επιστρέφουν από το Survivor. Ο ίδιος δεν προέβη σε καμία δήλωση προς στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν καρτερικά στις αφίξεις του Ελευθέριος Βενιζέλος.

Τριαντάφυλλος Papadakis Press/Προκόπης Οικονομόπουλος

Θαυμαστές με κόκκινη μπαντάνα, δημοσιογράφοι με την κάμερα και το μικρόφωνο στο χέρι έτοιμοι να αποσπάσουν έστω και μία μικρή δήλωση, βίντεο, φωτογραφίες, Instagram stories περιγράφουν το σκηνικό που διαδραματίστηκε στο αεροδρόμιο τη Δευτέρα, 7 Ιουνίου.

Τριαντάφυλλος Papadakis Press/Προκόπης Οικονομόπουλος

Papadakis Press/Προκόπης Οικονομόπουλος

Παρά την ηρωική υποδοχή και τα εγκώμια προς το πρόσωπό του, ο Τριαντάφυλλος φυγαδεύτηκε σαν star του Hollywood προς τη λιμουζίνα που τον περίμενε απ’ έξω. Όπως, δηλαδή, ορίζει η παραγωγή.

Papadakis Press/Προκόπης Οικονομόπουλος

Οι τελευταίες δηλώσεις που έκανε ο Τριαντάφυλλος λίγο πριν αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο

Λίγο πριν φτάσει στα πάτρια εδάφη, ο Τριαντάφυλλος βρήκε τον χρόνο και ευχαρίστησε όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό του αυτούς τους 6 μήνες. «Αυτή η αγάπη σας με κράτησε ζωντανό 6 μήνες. Χωρίς εσάς δεν θα μπορούσα να αντέξω ούτε μια εβδομάδα. Πέρασα πολλά αλλά να ξέρετε πως έρχομαι δυνατός γεμάτος θετική ενέργεια. Σας αγαπώ με έχετε κάνει να κλάψω πάλι από τα τόσα μηνύματα σας, από τα τόσα όμορφα λόγια σας. Έχω τόσα πολλά να σας πω. Σας αγαπάω πολύ» ανέφερε ο Τριαντάφυλλος στην περιγραφή της πρώτης φωτογραφίας που ανήρτησε πριν από λίγες ώρες.

«Πήρα το κινητό στα χέρια μου και σας μιλάω. Δεν ξέρω τι γίνεται στην Ελλάδα μας. Δεν ξέρω τίποτα. Πήγα κουρεύτηκα, ξυρίστηκα. Αύριο 16.10 θα είμαι στο Ελευθέριος Βενιζέλος πρώτα ο θεός. Εύχομαι να με αγαπάτε και να με θέλετε» ανέφερε ο τραγουδιστής αναρτώντας ένα Insta story από τον Άγιο Δομίνικο και ενημερώνοντας τους fan του για την ακριβής ώρα άφιξης στο αεροδρόμιο του Ελευθέριου Βενιζέλου τη Δευτέρα, 7 Ιουνίου. Και τελικά, ο χαμός που περιμέναμε στο αεροδρόμιο έγινε πραγματικότητα.